Wpis z mikrobloga

@zalozylem_usunalem_powrocilem: kolejny, co nie rozumie tej madrej rady... nie jesc po 18 znaczy nie jesc w godzinach 18:01-18:59.
Wtedy cialo, co zostalo potwierdzone naukowo wieloma badaniami, zamiast wchlaniac skladnikow odzywczych gromadzi je i upycha w wolne miejsca w naszym ciele. Tzw proces destrukturyzacji.
Wystarczy odczekac i od 19 juz mozna jesc a tym bardziej 19:01 bo wtedy to juz jest po 19 a nie 18. Proste przeciez

@BillyGugu: a co w sytuacji kiedy danego dnia wyjadę w inna strefę czasową chociażby na Litwę czy UK? Mój organizm sam przestawi się do nowego czasu czy wg. polskiego zegarka będzie zmianiał w tłuszcz wszystko między 18 - 19?
@BillyGugu: o żesz #!$%@? nie wiedziałem, że ta strukruryzacja czasowa to tak porąbany temat, że jeszcze żaden youtuber nie nagrał filmu o tym jak sobie z tym radzić ( )
Ale ma to odzwierciedlenie w rzeczywistości. Wystarczy spojrzeć na kierowców tirów w międzynarodówce jak wyglądają. Co drugi nadwaga i to pewnie przez te strefy czasowe...

@zalozylem_usunalem_powrocilem: ale jaja nigdy nie nie myślałem o tym i zdarzało
@non-serviam: ilość niuansów w strukturyzacji czasowej jest zatrważająca ale jeśli chcesz wyciągnąć 100% przyrostów warto zgłębić temat
10,15 lat PRZEMYŚLANEJ strukturyzacji czasowej i może coś z ciebie będzie