Aktywne Wpisy

luxkms78 +334

W serialach czy grach, w tych wszystkich post-apokaliptycznych miasteczkach, ludzie funkcjonują w takich małych komunach.
Przykłady z rzeczywistości gdzie komuna jakoś tam funkcjonuje również można znaleźć, np. klasztory mnichów, lub różnego rodzaju wspólnoty.
Co skłania nas do stwierdzenia, że w miejscach gdzie ludzie decydują się dobrowolnie zorganizować na takich zasadach, komunizm w skali mikro może w sumie działać.
#wysryw #przemysleniazdupy
Przykłady z rzeczywistości gdzie komuna jakoś tam funkcjonuje również można znaleźć, np. klasztory mnichów, lub różnego rodzaju wspólnoty.
Co skłania nas do stwierdzenia, że w miejscach gdzie ludzie decydują się dobrowolnie zorganizować na takich zasadach, komunizm w skali mikro może w sumie działać.
#wysryw #przemysleniazdupy

macie problem z nabiciem kalorii na masie? wystarczy #!$%@?ć po 18:00, wszystko jest wtedy liczone x3 (z kawą piernikową x4)
mam nadzieje ze pomoglem, prowadzenie na priv
Wtedy cialo, co zostalo potwierdzone naukowo wieloma badaniami, zamiast wchlaniac skladnikow odzywczych gromadzi je i upycha w wolne miejsca w naszym ciele. Tzw proces destrukturyzacji.
Wystarczy odczekac i od 19 juz mozna jesc a tym bardziej 19:01 bo wtedy to juz jest po 19 a nie 18. Proste przeciez
To wszystko zalezy od wielu czynników. Lepiej nie przekraczaj stref czasowych ot tak sobie bo wpadniesz w kontinuum defekacyjne.
@non-serviam są też tacy amatorzy, co nie wiedzą ile powtórzeń robić na masę a ile na siłę. Mam znajomego, który po trzech latach siłowni nie nabrał ani trochę mięśni. Okazało się, że debil robił 6 powtórzeń, czyli nie łapał się ani na siłę (1-5 powtórzeń) ani na masę (7-12 powtórzeń) ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale ma to odzwierciedlenie w rzeczywistości. Wystarczy spojrzeć na kierowców tirów w międzynarodówce jak wyglądają. Co drugi nadwaga i to pewnie przez te strefy czasowe...
@zalozylem_usunalem_powrocilem: ale jaja nigdy nie nie myślałem o tym i zdarzało
10,15 lat PRZEMYŚLANEJ strukturyzacji czasowej i może coś z ciebie będzie