Wpis z mikrobloga

Czy tylko mnie w-----ą przymusową praca w parach z przymusowym partnerem? Na laborkach w technikum mamy takie ćwiczenia i o ile same w sobie są ok to przylosowało mi takiego k---a debila, że go w końcu zadźgam chyba. Typ jest ewidentnie opóźniony w rozwoju. Ciągnie na dopach, ale w---------ć nie można bo orzeczenie z poradni. Żeby wykrztusić z siebie jedno zdanie na temat musi się zbierać 2 k---a minuty, dosłownie. Poproszony o coś sterczy jak widły w gnoju i albo 3 razy na niego nawrzeszczysz, albo zrobisz coś sam i zwykle to drugie wychodzi szybciej. Rozumiem, że człowiek jest chory i należy go wspierać a nie jeździć po nim na Wykopie ale czemu k---a moim kosztem. W efekcie muszę sama wykonywać ćwiczenia przeznaczone dla 2. osób. Nikt mi nie da dodatkowego czasu ani nie obniży progu. Z---------m sama a gościu stoi obok i się gapi jak ciele. Oczywiście ocenę oboje otrzymujemy taką samą. K---a. #zalesie #szkola #edukacja #techbaza #studbaza #chlewobsranygownem #gownowpis #boldupy
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dyskretnychlod: @613_07: @factoryoffaith_: Widzę Waszą krytykę i nie mam nic przeciwko niej, uważam wręcz że macie częściową rację, nie mnie oceniać wielkość tej części. Niemniej nadal nikt nie zasugerował w jaki sposób najlepiej dogadać się z takim człowiekiem bez wydzierania się czy po prostu ustawiania po kątach. Chętnie wysłucham wszelkich propozycji (na terapii już byłam).

Mam nadzieję że w rzeczywistości jestem zwykle milsza, niż odebraliście mnie
  • Odpowiedz
Mam nadzieję że w rzeczywistości jestem zwykle milsza, niż odebraliście mnie z tego wpisu

@Lunait: /r/nicegirls czekają ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale przyznaję, trafiłaś na mój trigger. Za dużo już widziałem krzyczących dziewczyn na moich studiach i w miejscach gdzie pracuję.

Jeśli masz szczere
  • Odpowiedz
@613_07: Cóż, czarno to widzę, ale spróbować na pewno nie zaszkodzi. Cieszę się, że podzieliłeś się czymś konstruktywnym, dziękuję.
  • Odpowiedz
@Lunait dlatego nie powinni dawać grupowych projektów a jeśli już to dać dowolność wybrania grupy. Ty się za dwie osoby napracujesz, a obstawiam że typo nie wie o co chodzi w projekcie. Tacy też często udają i tak całe studia zaliczają. Ostatecznie Ci stypendium naukowe zawinie sprzed nosa, a potem Twoje wymarzone stanowisko w prestiżowej firmie xD a jak ktoś mu nie pójdzie na rękę to on wielce obrażony bo mu
  • Odpowiedz