Wpis z mikrobloga

• 364
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@pi73r: @marcooo80: @jimlahey: człowiek był młody i głupi, wychowałem się na takiego monogamiste oderwanego od rzeczywistości i myślałem że każdy związek tak wygląda i każdy ma podobne problemy ¯\_(ツ)_/¯ teraz jestem stary, mam komputer i w------e na baby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@jimlahey: no właśnie ta moja pierwsza to musiało być pierwsze pokolenie p0lek ( ͡° ʖ̯ ͡°) a to było 16 lat temu (lv34 here) wtedy dziewczyny były jeszcze trochę inne ¯_(ツ)_/¯ no ale powoli zaczynała się modą na luźne związki, friends zony itp ( ͡° ʖ̯ ͡°) oczywiście są ludzie którym się udało i daj im Bóg by szczęśliwie dożyli starości (
  • Odpowiedz
@PokornyJanusz: no to widzisz mniej wiecej ten sam rocznik i te same doswiadczenia - wychowales sie pewnie tez na laskach zblasowanych serialem "Magda M." i muzyka Myslovitz itd. no ale to inna historia, ale z tego co pamietam to w Polszy bum na chada wyksztalconego ponad klase srednia na motocyklu w skorze ala Malaszynski sie wtedy zaczal i trwa do dzis tylkonze w postaci sniadych od papryki vegety, btw nie
  • Odpowiedz