Wpis z mikrobloga

• 364
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 223
@PoczciwyChlop: moja ex mi zawsze gadała tak - "ja potrzebuję trochę przestrzeni ! Sprawiasz że się duszę w naszym związku!" Po 2 latach dowiedziałem się od jej psiapsiolki że przestrzeń miał na imię Mateusz xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Daktylion: nie chad, powiedziałbym że niżej znacznie niż ja, ale widocznie umiał zagadać no i razem się uczyli ( ͡° ͜ʖ ͡°) . Jeśli chodzi o zaufanie to zanim poznałem ją ( moja pierwsza dziewczynę) kilka starszych osób mi doradzili żeby babie nigdy nie ufać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak więc gdyby nie mój brak zaufania i dociekliwość to o niczym bym
  • Odpowiedz
  • 0
@maciej__: bo mi odpowiadała pod względem charakteru, w wielu rzeczach się z nią zgadzałem ¯\_(ツ)_/¯ niestety od pierwszego kłamstwa przestałem całkowicie jej ufać i później to już było takie trwanie w związku ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 6
@maciej__: kobiety takie są ze kłamią nawet nie wiedząc że kłamią bo np uważają coś za zupelnie pozbawione sensu dla nich ¯\(ツ)_/¯ a tym czasem dla ciebie to ma jakieś znaczenie. Kłamała często i może dla kogoś np nie byłby to problem. To były jeszcze czasy gdy było GG i tam jakiś znajomek do niej kręcił bo nie wiedział że ma chłopaka, ona sobie z nim w najlepsze flirtowała
  • Odpowiedz
  • 6
@Daktylion: wiesz kazda jest inna mimo że myślą podobnie ¯\_(ツ)_/¯ po co mam zniechęcać chłopaka, każda jedna kłamie i to od faceta zależy czy jej to wybaczy czy nie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ja trochę jestem świadom że ona była trochę inna przed wyjazdem do Warszawy gdzie zbiorowisko p0lek potrafi zepsuć każdą kobietę do końca, ale np kiedyś był motyw że dzwoniła i płakała że rodzice
  • Odpowiedz