Wpis z mikrobloga

• 0
Zastanawiam się nad wyborem programu do notatek. Naturalnymi wyborami są Evernote i OneNote. Zależy mi na możliwości dzielenia notatek na kategorie/grupy. Ogarniętą aplikacje mobilną. Możecie też polecić jakieś inne tego typu usługi ... na eng YT widzę dość często Notion (N jako logo).
Obecnie korzystam z Google Calendar i To-Do Microsoftu ale jego zamieniam na Nozbe i poszukuje programu do notatek
#produktywnosc #evernote #onenote #notatnik #aplikacje
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vaars: OneNote spełni wszystkie Twoje oczekiwania.
możesz dzielić wg Notesów, sekcji, stron, podstron itd.
Synchronizacja w chmurze więc dostęp wszędzie gdzie masz neta - offline tez działa.
Możesz w nim trzymać nawet filmy (linkuje - nie przechowuje w sobie dużych plików)
  • Odpowiedz
@vaars: jak dla mnie tez OneNote wygrywa z evernotem, problemem są tylko duze notatki robione na komputerze - szerokie, bo trzeba je przewijać na boki i w dół xD ale jak chodzi o możliwość edycji, zaznaczanie i inne takie to OneNote robi genialna robotę. I nie jest ograniczone jak evernote w darmowej wersji.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@vaars: używam od wielu lat praktycznie codziennie OneNote'a i spełni wszystkie moje oczekiwania. Ma wszystkie wymienione przez ciebie funkcje. Próbowałem Evernote'a i Notion, ale koniec końców i tak wróciłem do OneNote'a.
  • Odpowiedz