Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +55
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

AgentGRU +116

źródło: comment_1582244544NJeypfio2kqIkQijxBJVsd.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
https://epgencms.europarl.europa.eu/cmsdata/upload/54cc976a-b1ce-4edd-b941-f1e3d6edbfba/chart-1-OLP-EN.jpg
przy czym w teorii Rada UE głosuje większością, ale w praktyce dąży się do jednomyślności.
Ale to fakt, że twarda władza legislacyjna należy do Rady (w praktyce) a Parlament może conajwyżej robić za kontrolującego, hamulcowego itd. Więc w przydatku podatku od mięsa w praktyce Parlament
Zreszta: zgrabnie odbiegles od tematu. Juz ci nie przeszkadza nadrzedne gremium w oecd, przeszkadza ci, ze decyzje w europarlsmencie zapadaja przez
Nie przeszkadzało mi od początku, bo jak podpisujemy umowę to się zgadzamy na to, żeby jej warunki były nadrzędne wobec naszego przyszłego widzimisie. A głosowanie w Europarlamencie mi przeszkadza, bo hipotetycznie mogłoby wymuszać na nas rezolucję bez naszego poparcia. Jak podpisujesz papierek na kredyt to