Aktywne Wpisy
Badmadafakaa +154
Wojciech_Skupien +97
Codziennie wstaję o 3:40. Budzik o tej porze brzmi jak krzyk dziecka w nocy – niespodziewany, przeszywający każdą komórkę w moim ciele. Serce uderza szybciej, zanim umysł zdąży się w pełni obudzić. Te wczesne pobudki stały się moją rutyną, niemal odruchową. Sięgam po przygotowane dzień wcześniej ubrania, twarz przemywam lodowatą wodą, a ręce, znając każdy krok na pamięć, sięgają po szczoteczkę do zębów.
Wrzucam do plecaka dwa serki wiejskie i banana – zestaw,
Wrzucam do plecaka dwa serki wiejskie i banana – zestaw,
HEHE NO BO WIECIE ZSRR BYŁO WSPÓLNOTĄ PAŃSTW I TO TEŻ JEST WSPÓLNOTĄ HEHE
NA TYM ZAKOŃCZYMY WYMIENIANIE NASZYCH DOWODÓW NA IDENTYCZNOŚĆ TYCH DWÓCH TWORÓW HEHE
ZAORANE LEWACTWO
#antykapitalizm #bekazprawakow #4konserwy #neuropa #konfederacja
Komentarz usunięty przez autora
Mój historyk w szkole średniej zaznaczał, że w ZSRR była Rada Komisarzy Ludowych, a w UE też są komisarze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
no, ale jak już jesteśmy przy OECD to owszem mają radę i komite wykonawczy. Zapadają tam m.in. decyzje o podatkach. I co ty na to ? ;]
Bo p--------z głupoty.
Każda współpraca WYMAGA tego, by jej ustalenia były NADRZĘDNE nad widzimisię sygnatariuszy.
Jeśli ja się z tobą umówię, że będę Ci dostarczał deski i gwoździ za cenę 10 zł za kilo, to nie mogę sobie nagle zmienić tej ceny na 20 zł za kilo, bo zerwiesz ze mną współpracę.