Wpis z mikrobloga

@DrWhitness: ale czy jest coś złego w tym że krytykuje kogoś kto używa mojego numeru zamiast google?

a co do Polaków jako tania siła robocza która nie zna swoich praw... to smutna prawda jest, jak sam zresztą mógłbyś doczytać w tamtym znalezisku. Nie wszyscy Polacy tacy są, ale jest ich wielu przez co Anglicy marudzą i polish scum go home. Bez powodu tej nagonki nie ma.
Po za tym nigdy
  • Odpowiedz
@PaulStanley Rozumiem masz rację z tymi imigrantami to różnie bywa. Natomiast z tą koleżanką to według mnie, jak się komuś pomaga to nie trzeba opisywać tego w internecie, bo to mi przypomina tych jutiperów co rodzajom bezdomnym i od razu na yt filmik. Również rozumiem to, że masz własne zdanie. Także tj. mówiłem ta dyskusja jest bezcelowa.
  • Odpowiedz
@DrWhitness: ale ja jej nie pomagam. tzn już nie. bo jak widać przyzwyczaiła się że jej odpiszę czy odpowiem na byle pytanko, a że ja mam ostatnio sama sporo na głowie to nie mam czasu i ochoty zajmować się rzeczami którymi mogłaby się w końcu zająć sama. witamy w dorosłym życiu.

raczej tak. jestem yes man within reason. słucham, biorę pod uwagę i przyznam rację jeśli się zgadzam. nie zapieram
  • Odpowiedz
Tata, samochod sie zepsul. Tata kuchnie trzeba zlozyc. Tata umowe trzeba podpisac.

@qusqui21: Czyli kobieta powinna szukać faceta po to, żeby jej naprawiał samochód, ogarniał umowy itp.? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Takie pomaganie w przyziemnych sprawach byłoby w tej chwili jedynym powodem, dla którego przydałby mi czasem facet, ale kojarzyło mi się to z wyrachowaniem, najważniejsze chyba jest, żeby trafić na kogoś, z kim człowiek nadaje
  • Odpowiedz
@choochoomotherfucker: Pieje do tego, ze kobiety dzisiaj zazwyczaj twierdza ze sa samodzielne, niezależne. jednocześnie wyręczając się jak w tej przypowieści ojcem. Z drugiej strony barykady mamy kobiety ktore z wygody sa w zwiazkach bez milosci. I promil stojacy na barykadzie. Nie wiem ktora strona barykady jest gorsza, ale obie sa zalosne.
  • Odpowiedz