Wpis z mikrobloga

@Polanin: dlaczego zakładasz że kazdy ma takie same słabości? Jak byl szal na kraftowe piwa to codziennie sobie degustowalem 2. Gdy uznałem że poznałem już dość to zwyczajnie przestałem. Jeden jest podatny a inny nie. To samo tyczy się wszystkiego: jeden zrobi z siebie spaślaka słodyczami a inny nie.
  • Odpowiedz
@Polanin: nie rzutuj swoich słabości na innych. Jeśli masz kiepską i słabą psychikę, która nie potrafi się kontrolować to polecam psychoterapię zanim zaczniesz innym mówić jak mają żyć. To że Ty nie umiesz sobie odmówić kolejnego piwa po tym jak przez np. jakiś czas sobie piłeś np. dla rozrywki to nie znaczy, że wszyscy tak mają. Nie zakładaj, że każdy jest w tym temacie tak kiepski jak ty.
  • Odpowiedz
@Scaab: dla mnie ważniejsze jest pytanie, jak długo już tak pijesz? Od roku, dwóch, piętnastu?

Mam znajomego który przez lata śmiał się że jest on "chlorem", traktował to jako coś niepoważnego - nie pił wódki tylko właśnie 3,4 piwka.
Niestety teraz ma fobie ludzi, prokrastynacje i apatie. A po wypiciu myśli że ma super (nie) dowcip
  • Odpowiedz
@Polanin: ale ja nie piję ( ͡° ͜ʖ ͡°). Pisałem przecież szczegółowo: był sobie czas kiedy lubiłem sobie degustować ~2 piwa dziennie, ale to z 2 lata temu (pisałem, na szczycie kraftowej rewolucji). A tak to idę 1-2x w miesiącu ze znajomymi do pubu, ot całe picie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz