Aktywne Wpisy
Dusk_Forest77 +186
Grosza daj mickowipl, sakiewką potrząśnij. Zawsze to jakiś dodatkowy piniądz do renty, nawet nie wiecie jak z renty ciężko wyżyć a co dopiero mieszkanie kupić. Na szczęście marzenia nic nie kosztują a rodzina się wciąż lituje. #mickpl #nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie #mieszkanie #gielda #kredythipoteczny #heheszki
źródło: suby
Pobierz
anoysath +486
W nowym jeszcze nieopublikowanym wywiadzie Denis Villeneuve zdradził, że Christian Bale dołączył do obsady filmu, żeby wcielić się w Wielkiego Czerwia Pustyni. Przygotowując się do swojej roli Bale musiał przytyć ponad 100 tysięcy ton. Żeby tego dokonać spożywał wysokolaryczne posiłki o łącznej ilości 770 miliardów kalorii.
#diuna #ciekawostki #heheszki #z----------------a #film
#diuna #ciekawostki #heheszki #z----------------a #film
źródło: temp_file1382434431088697759
Pobierz

biorę pod uwagę, że ktoś mógł też zrezygnować z zamówienia, ale warto to skontrolować
Bardzo miło.
źródło: comment_1582099231xW8AHGi71PhpISo8i4zsQJ.jpg
Pobierzdodam jeszcze, że właśnie przyszedł drugi pracownik - psikam mu dłoń, Adrian z Bartasem już się śmieją
a to dlatego, że drugi pracownik - Krzysztof - też czuje spiryt XD
Chętnie dojadę do 50 km do jakiegoś mirka, który chciałby zweryfikować ze mną moją otrzymaną butlę
tak się składa, że z ostatniego zamówienia od @pawelwojciech też miałem 540, rozrobiłem go 3 dni temu. też czuje miętę. a w oryginale mięty brak. w opisie perfum na necie też mięty nie uraczymy.
ja już wiem i domyśliłem się, do czego mógł zmierzać boa, ale sam nic nie zdziałam
opinia moja, innego mirka i wspólasa + pracowników - także świeża
jak wykryją tam spirytus, to oddasz wszystkim pieniądze, które potencjalnie zarobiłeś z takiego procederu, kupisz każdemu oryginał, a na koniec oddasz "zarobioną" kwotę na dom dziecka. jeśli ja się mylę, i w moim batchu nie ma spirytusu i jest oryginalny, to ja dam na dom dziecka. okej?
źródło: comment_1582100530ihyobjvDNjUR4yPM8W6AcD.jpg
PobierzZ racji tego że na tagu jestem świeżakiem i dopiero co wchodzę w wykopowy świat perfum zrzuciłem swoje odczucia na karb niedoświadczenia. ale do sedna
Jak wiedziałem że ma przyjść odlewka od boa to poszedłem sobie do notino powąchać sławnego aventusa i co to był za sztos, mega otwarcie i długo uwalniane aromaty i