Wpis z mikrobloga

Związki to tylko ruchanie i strach przed samotnością. Dlatego 90% związków sie rozpada bo to kompletna lipa. Związki są po to żeby robić dzieci, kobieta która wchodzi w związek a nie rodzi dzieci to po prostu darmowa prostytutka.

#przegryw #blackpill ##!$%@? #codziennyblackpill #stulejacontent #bluepill #redpill #logikaniebieskichpaskow #zwiazki #divyzwykopem #wygryw #stulejacontent #p0lka #rozowepaski #logikarozowychpaskow
  • 32
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@DDD777: ten ulep nawet #!$%@? nie kucał obo redpilla xD przestańcie czytać oszołomów z braciasamcy czy tego #!$%@? Kotońskiego, poszukajcie dobrych materiałów i przestańcie stawiać te bajki. Przez taki syf nie obserwuję tagu redpill, bo 99% to wyssane dupy foliarskie teorie
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ka-rabin: #!$%@?, wszystko xD to oszołom i jakieś guru niektórych co agresywnych "redpillersów" #!$%@? pisanych po wodzie. #!$%@? takie głodne kawałki, że rekord skoczni. Agresywny frustrat, który z ruchem redpill ma tyle co wspólnego co Chiny z swobodami obywatelskimi. Zamiast czytać takich pomyleńców, zainwestujcie w książki np. Rollo Tomassiego.
No nie wiem, dla mnie związek to budowanie relacji z najbliższą mi osobą, wspólne układanie sobie życia, poznawanie się z każdym dniem coraz lepiej i nauka wspólnego egzystowania, wspólna zabawa i wspólne spełnianie marzeń, dawanie sobie wsparcia.

@holly_satan: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD