@jmwaj w piekarniku kilka godzin i gotowe, chciałem akurat spróbować jaka wyjdzie z tego cyrkulatora, ale jestem mile zaskoczony, chociaż następnym razem spróbuje na 24h przy 70°C podobno wychodzi taka że się wręcz rozpada 乁(♥ʖ̯♥)ㄏ
@Boros prawdopodobnie tylko lepiej, więcej niż trzeba soli nie przyjmie, a ktoś kto robi to też ma troszku prościej bo na przyprawach jest opisane ile czego na ile kg.
Widziałem filmy z 24h i coś czuje że było to robione więcej bo tutaj mięso było pyszne, dochodziło od kości ale jednak jeszcze czuć że można podtrzymać dłużej w kąpieli wodnej i bylo by takie że się samo wręcz rozpada. Ale z
Temperatura 67°C
Czas 15 godzin w kąpieli wodnej, następnie 35minut w piekarniku na 200°C
Zapraszam do odwiedzin i obserwowania (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞ #glodnyjakwilk kilka bonusów w komentarzu ( ͡º ͜ʖ͡º) obecnym na tagu bardzo dziękuję 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#gotowanie #gotujzmikroblogiem #gotowanietomojapasja #gotujzwykopem
źródło: comment_1581859161wzgZQ40ccNxnlWdJ0ZlB4f.jpg
Pobierzźródło: comment_1581859192tjDKr8LCdfsktfMPVDNHSD.jpg
Pobierzźródło: comment_1581859211OvUbIR22wX3VGhFH9nu0Cz.jpg
Pobierzźródło: comment_1581859237imlKdM3lR3o48llTEga1pk.jpg
Pobierzźródło: comment_15818592575LfGvYmmMW0CDB6p9CLYHz.jpg
Pobierzźródło: comment_1581859287kvWlE7lt4lAuEWe5OuurB7.jpg
Pobierzźródło: comment_1581859320fbaSDCVbQ30v6MC7W9jRjL.jpg
Pobierzźródło: comment_1581859352AYPw1El5kKqRzuy7auNNAt.jpg
PobierzLekarz zabronił, ale raz za czas nie zaszkodzi ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mieszankę przypraw podnskore i trochę w mięso, dlatego też że nie marynowałem wcześniej A od razu wora i 15 godzin w wodzie na 67°C
@PingwinCygan już Ci napisze kroczek po kroczku (づ•﹏•)づ
Widziałem filmy z 24h i coś czuje że było to robione więcej bo tutaj mięso było pyszne, dochodziło od kości ale jednak jeszcze czuć że można podtrzymać dłużej w kąpieli wodnej i bylo by takie że się samo wręcz rozpada. Ale z