Wpis z mikrobloga

Dzisiaj coś specjalnego ( ͡º ͜ʖ͡º) Golonka wieprzowa metodą #sousvide (σ ͜ʖσ)

Temperatura 67°C
Czas 15 godzin w kąpieli wodnej, następnie 35minut w piekarniku na 200°C

Zapraszam do odwiedzin i obserwowania (σ ͜ʖσ) #glodnyjakwilk kilka bonusów w komentarzu ( ͡º ͜ʖ͡º) obecnym na tagu bardzo dziękuję ( ʖ̯)

#gotowanie #gotujzmikroblogiem #gotowanietomojapasja #gotujzwykopem
v.....k - Dzisiaj coś specjalnego ( ͡º ͜ʖ͡º) Golonka wieprzowa metodą #sousvide (╭☞σ ...

źródło: comment_1581859161wzgZQ40ccNxnlWdJ0ZlB4f.jpg

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

  • 0
@Boros nie no jak tak patrzę dluzej nie wygląda jakoś tragicznie, ile to robiłeś? I w jakiej tmp?

Weź wrzuć jakieś fotki jeszcze i czego użyłeś, jakich przypraw
  • Odpowiedz
@v1lk: wrzucilem golonki na 9h dzisiaj na 67 stopni, tekstura jest mega, teraz w piekarniku siedza zeby miec skorke ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz