Aktywne Wpisy

Cześć, dziś wystawiłem 2 ostatnie faktury w formie draftu za 2023 więc wrzucę podsumowanie i jednocześnie #chwalesie swoim skromnym osiągnięciem za ostatnie 2 lata (2022 i 2023). W skrócie mogę powiedzieć że OE się opłaca, jak macie możliwość róbcie na dwa baty i się nie przejmujcie czy to moralne czy nie. Jak wam uda się wyłapać zagraniczny kontrakt za zachodnie stawki to łykajcie jak pelikan.
Przychód licząc przez ten cały okreś średni
Przychód licząc przez ten cały okreś średni

wykop +13
Dzień dobry, Wykop! (ツ)
Dziś chcielibyśmy poznać Wasze zdanie na temat kilku planowanych - a przedstawionych poniżej - zmian w serwisie. Wasza opinia jest dla nas szczególnie ważna, dlatego zależy nam, by dowiedzieć się, jak oceniacie przydatność danej funkcjonalności, jak chcecie z niej korzystać oraz jakich zmian w tej kwestii oczekujecie. Propozycje zmian:
1. Obserwowanie dyskusji.
To propozycja funkcjonalności, która pozwoli Wam śledzić dyskusje, nawet jeśli nie zostaliście do nich zawołani. Obserwować
Dziś chcielibyśmy poznać Wasze zdanie na temat kilku planowanych - a przedstawionych poniżej - zmian w serwisie. Wasza opinia jest dla nas szczególnie ważna, dlatego zależy nam, by dowiedzieć się, jak oceniacie przydatność danej funkcjonalności, jak chcecie z niej korzystać oraz jakich zmian w tej kwestii oczekujecie. Propozycje zmian:
1. Obserwowanie dyskusji.
To propozycja funkcjonalności, która pozwoli Wam śledzić dyskusje, nawet jeśli nie zostaliście do nich zawołani. Obserwować

Dziewczynka: dosłownie lekko odpycha się
Matka: Uwazaj! Samochody są! Gdzie jedziesz! Krawężnik jest! Co robisz? Poczekaj!
Dziewczynka: zatrzymuje się
Matka: nie szuraj tym sandałem! Co ja mówiłam! Zrobisz dziurę! Już następnych butów nie dostaniesz! Pójdziesz boso do przedszkola! Wszystkie dzieci będą się z ciebie śmiały!
Dziewczynka: schodzi z hulajnogi
Matka: no i po co to brałaś? Teraz będziesz to wnosić na górę! Ja tego nie będę niosła!
No #!$%@?. Jak z tego dziecka ma coś wyrosnąć gdy od małego dosłownie chłonie taką patolę. Nawet nie chce wiedzieć co tam się musi dziać w domu.
#rodzicielstwo #dzieci #opowiesczdupy
@DrGreen_2: Nie jest trudno, wystarczy chcieć i przerobić chociaż z pare miesięcy terapii albo przynajmniej poczytać i już by był postęp bo by taka osoba znała przynajmniej mechanizm swojego zachowania i zdawała sobie z tego sprawe tylko u nas higiena psychiczna leży i kwiczy a to jest podstawa jakiej
Przypadek w wersji light
Zdecydowanie bardziej jako osoba postronna i niezaangażowana wolę dziecko które się 100 razy zastanowi czy warto rzucić ten kamień w szybę, albo czy podbiec pogłaskać wielkiego psa, niż beztroskiego bachora którego nikt nigdy nie nauczył ogłady i porządku.
https://www.sadistic.pl/ojciec-bije-syna-vt558937.htm
Z kolei sąsiad mieszkający na przeciwko ma syna w wieku 5 lat:
Wiaterek wieje pomimo 24 stopni, włóż bluzę, oj ubrudzisz sie, nie chodź po trawie, nie pij zimnego, chodź umyj ręce, nie jedz
Mam pewnie zbyt idealistyczne wyobrażenie że z młodym człowiekiem można się logicznie porozumieć, ale bez przesady, że szantaże i manipulowanie emocjonalne na porządku dziennym się mu serwuje.
dziecko ma inny umysł niż dorosły
Do wykopków nie dociera ze większość dzieci ma kiepski OS i wymaga ciągłego dorzucania poleceń w miejscach gdzie czychaja na