Aktywne Wpisy
WielkiNos +554
Chciałabym kiedyś zobaczyć jak taka juleczka odwala coś podobnego przed modlącymi się muzułmanami, ale nie zobaczę, bo bezrigczowe juleczki są odważne tylko przed cywilizowanymi i kulturalnymi polakami. Gdyby ją islamiści skopali po mordzie to by się nauczyła, że czyichś uczuć religijnych się w ten sposób nie obraża.
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
#bekaztwitterowychjulek #bekazlewactwa #p0lka
Panitsch +646
Już po dziewiętnastej, a córki na studiach nie myślą o tatusiu i nadal nie zadzwoniły do ojca starego, ale sprawiedliwego spytać chociaż czy jeszcze dyszę. Niestety matka je tego nauczyła, stary ma tylko tyrać na zachcianki i najlepiej żeby nie pokazywał się w domu, bo tylko przeszkadza. Musiałem wyjść na spacer i oczyścić umysł. Dajcie ze dwa plusy dla otuchy. Jakby ktoś pytał to na słuchawkach nowy drejk #yeezymafia #feels #zalesie #
Zakładam, że skoro jest taki problem z usunięciem z ulic pojazdów z martwymi płodami, to taki baner też trochę postoi.
Wizualizacja moja, widać napracowanko? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazpisu #patologiazewsi #bekazpodludzi #neuropa #tvpis #afera #polityka
Może Urban zechce zrobić performens? ( ͡° ͜ʖ ͡°) @TygodnikNIE
Koszt druku (zakładając, że projekt masz za darmo), wynajmu mobila i ekspozycji w ruchu ulicznym przez tydzień to ok 4 tys złotych brutto. (Oczywiście może być taniej bez jeżdżenia, ale musisz znaleźć firmę, która się
@advert: To nie jest dobry pomysł, bo tym ludziom jest wystarczająco ciężko, żeby im jeszcze taką wredną mordę pokazywać. Lepiej pod ministerstwem zdrowia.
macie do polecenia jakiś portal, gdzie na stronie zrzutki nie wyświetla się pełne imię i nazwisko organizatora? oczywiście mogę się zweryfikować przed właścicielem witryny, chodzi mi o to żeby nie wyświetlało się publicznie bo mnie prawactwo pobije (
#!$%@? wybierz jedno, bo te kaczkogłowe #!$%@? to #!$%@? nie prawica.