Aktywne Wpisy

telemach20 +114
Ratto +185
Ale że jak, męskiej atencji nie będzie na całe życie? Witajcie w świecie 99% mężczyzn.
#heheszki #zwiazki #logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek
#heheszki #zwiazki #logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek

źródło: Firefox_Screenshot_2025-06-04T06-47-42.565Z
Pobierz
Nie, ulep cedepu nie wygląda tak dobrze jak VI, ani w grze ani w cutscenkach ani w niczym, a w ruchu animacje i fizyka to przepaść na korzyść Rockstara #cyberpunk2077 #gry
źródło: eCsMEf82FYZaSWiKATzWpM
PobierzPodobna sytuacja była z porównywaniem Gotham Knights z Arkham Knight, gdzie wszystkie porównania miały na celu pokazać tylko to co miał AK, a czego nie było
@Cztero0404: jak szukasz dobrej gry RPG, to nie. Pod tym względem cyberpunk jest bardzo słaby. Podobnie zresztą jak wiedźmin, gdzie np. cały system walki opierał się o n-----------e fikołków.
Ale jeżeli szukasz gry fabularnej, to cyberpunk jest genialny.
W ich grach zawsze najmocniejszą stroną była fabuła,
Fizyka nigdy nie odgrywała w cp2077 kluczowej roli bo to jest looter shooter z open worldem, nie slyszałem zeby ktoś narzekał na nv, że ma słabą fizykę. Zaraz zaczniesz narzekać, że football manager ma gorszą fizykę piłki od fify?
Przecież na przykład przewracanie
źródło: Zrzut ekranu 2025-05-06 201020
Pobierzźródło: temp_file169945935596726618
PobierzNie obchodzi mnie to, grało się kapitalnie.
Ja dużo nie gram, miałem kupione od paru lat, ale zacząłem na poważnie dopiero niedawno i wsiąkłem.
Świetna gra, mega klimat miasta, wciągająca i ciekawa fabuła, bardzo dobre zakończenia (szczególnie z dodatku) no i przede wszystkim, jak to się dziś mówi - immersja. Czuć jakby się
@ladykagami: klamiesz, na ulicach w arkham knight bylo mnostwo bandytow ktorzy wchodzili w interakcje z otoczeniem. na ulicach policja scigala auta bandytow. do tego mnostwo obiektow w otoczeniu (nawet kanty budynkow) byly zniszczalne jak w nie wjechales batmobilem https://youtu.be/xI4P-SCrN_s?t=17
@MisPluszowyZWadaWymowy: ale cyberpunk
źródło: ean2ojvcrzs91
Pobierz