Wpis z mikrobloga

Już widać fanów cyberbąka (specjalnie z małej) próbujących się zrewanżować za te wszystkie lata upokorzeń i porównań do #gta
Nie, ulep cedepu nie wygląda tak dobrze jak VI, ani w grze ani w cutscenkach ani w niczym, a w ruchu animacje i fizyka to przepaść na korzyść Rockstara #cyberpunk2077 #gry
MisPluszowyZWadaWymowy - Już widać fanów cyberbąka (specjalnie z małej) próbujących s...

źródło: eCsMEf82FYZaSWiKATzWpM

Pobierz
  • 58
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wachatron: Dziękuję Spoko. Ja nie grałem bo ta gra pamiętam na początku miała masę błędów poza tym odrzucało mnie strasznie od niej to, że no gadżety z nią na przykład były wszędzie swojego czasu nawet jacyś losowi youtuberzy dostawali ciuchy nie mającego nic wspólnego z grami.
  • Odpowiedz
@MisPluszowyZWadaWymowy: Pomijając to jakim gównem okazała się ta cyber wydmuszka to te porównania GTA vs Cyberpunk były dla mnie zawsze idiotyczne bo to dwie kompletnie inne gry. Poza tym takie "porównania" przeważnie są patologicznie jednostronne żeby tylko pokazać że nowa gra jest niby gorsza.

Podobna sytuacja była z porównywaniem Gotham Knights z Arkham Knight, gdzie wszystkie porównania miały na celu pokazać tylko to co miał AK, a czego nie było
  • Odpowiedz
Teraz zapytam tak poważnie. Ten CyberPunk to jest poważnie taka dobra gra jak się nią ludzie jarają? Bo ja nigdy w nią nie grałem.

@Cztero0404: jak szukasz dobrej gry RPG, to nie. Pod tym względem cyberpunk jest bardzo słaby. Podobnie zresztą jak wiedźmin, gdzie np. cały system walki opierał się o n-----------e fikołków.
Ale jeżeli szukasz gry fabularnej, to cyberpunk jest genialny.

W ich grach zawsze najmocniejszą stroną była fabuła,
  • Odpowiedz
@MisPluszowyZWadaWymowy dosłownie wkleiłeś przykład głębi kolorów i świetnej gry światłem. Boli cie gdy ci wskazałem że skrin, który wrzuciłeś ma kanciaste drzewa, i drabinke która wygląda jak slop.

Fizyka nigdy nie odgrywała w cp2077 kluczowej roli bo to jest looter shooter z open worldem, nie slyszałem zeby ktoś narzekał na nv, że ma słabą fizykę. Zaraz zaczniesz narzekać, że football manager ma gorszą fizykę piłki od fify?

Przecież na przykład przewracanie
  • Odpowiedz
@KaiserBrotchen ona bardziej jest takim pomostem między grą akcji a RPG, bo RPGiem sensu stricte CP nie jest, i to był błąd cdp, ze go tak reklamowali, jest grą akcji z elementami RPG, ale bardzo ją podnosi różnorodność buildów, to różni cp2077 od wiedzmina
  • Odpowiedz
@MisPluszowyZWadaWymowy Proszę bardzo jaśniejsze drzewo - kant, kant, kant, kant a mówimy o grze, która ma miejsce na terenach zalesionych i która w sporej częsci bedzie rozgrywać się na wsi, gdzie jest sporo drzew, i ma o wiele mniejsze budynki, dodatkowo będzie wydana na ps5 a nie jak cp2077 na ps4. Wy nadal porównujecie sie do gry z ps4, może zacznie porównywać do demon's souls, to wtedy gta vi wygląda jeszcze
rosikk1 - @MisPluszowyZWadaWymowy Proszę bardzo jaśniejsze drzewo - kant, kant, kant,...

źródło: temp_file169945935596726618

Pobierz
  • Odpowiedz
@Cztero0404

Teraz zapytam tak poważnie. Ten CyberPunk to jest poważnie taka dobra gra jak się nią ludzie jarają? Bo ja nigdy w nią nie grałem.

Ja dużo nie gram, miałem kupione od paru lat, ale zacząłem na poważnie dopiero niedawno i wsiąkłem.

Świetna gra, mega klimat miasta, wciągająca i ciekawa fabuła, bardzo dobre zakończenia (szczególnie z dodatku) no i przede wszystkim, jak to się dziś mówi - immersja. Czuć jakby się
  • Odpowiedz
nikt nie pokazywał że miasto w grach Arkham to nudna martwa makieta, a w GK jest pełne cywilów, aut na ulicach i policji oraz losowych przestępstw

@ladykagami: klamiesz, na ulicach w arkham knight bylo mnostwo bandytow ktorzy wchodzili w interakcje z otoczeniem. na ulicach policja scigala auta bandytow. do tego mnostwo obiektow w otoczeniu (nawet kanty budynkow) byly zniszczalne jak w nie wjechales batmobilem https://youtu.be/xI4P-SCrN_s?t=17
@MisPluszowyZWadaWymowy: ale cyberpunk
SmugglerFan - >nikt nie pokazywał że miasto w grach Arkham to nudna martwa makieta, a...

źródło: ean2ojvcrzs91

Pobierz
  • Odpowiedz