Wpis z mikrobloga

Porównywanie cen z Krupowek do jakiś wypizdow jak zielona góra albo Pcim górny xD że wam nie wstyd

Poza tym w costą coffee czy Starbucks tam dopiero są ceny za ciastka smakujące jak papier XD nikt z hejtujacych chyba na oczy nie widział nazw tych sieciowek które wymieniłem xD jakbyście kawę za 25 zł zobaczyli to chyba by wam galy wypadły
  • Odpowiedz
@zelltar: prestizowy lokal to nie sprzedaja takich szczyn do picia jak Debowe, tylko masz wybor piwa regionalnego lub przynajmniej jakis Pilsner Urquell z nalewaka.
Mnie to bardziej dziwi po jaka cholere ludzie jezdza do takiego syfu jak Zakopane. Smog ogromny , kicz na kazdym kroku i na narty slaba miejscowka.
Zamiast sobie w Alpy pojechac gdzie piekne widoki i super stoki, miasteczka schludne, fajne knajpki no i bardzo czyste powietrze.
  • Odpowiedz
@soundboy: ogólnie w zakopcu na przestrzeni ostatnich lat byłem 2 razy, to co się dzieje z cenami tam to porażka, w zasadzie już na tą chwilę opłaca się jechać do "sąsiadów" i spokojnie tam pojeździć na nartach, pospedzać czas z rodziną a finansowo wyjdzie bardzo podobnie.. gdzie plus? Oczywiście zdecydowanie mniejszy tłok, nie stoisz jak ciul do wyciągu 40 minut tylko kulturalnie podchodzisz i wsiadasz.
  • Odpowiedz
@soundboy: one wygląda jak te nadpączki "od Michasia" z Katowic () jeśli to one, to gdybym ich nie jadł dawno to spokojnie bym dał dychę
  • Odpowiedz
@CytrynowySorbet: To nie chodzi o przeliczenie. Chodzi o jakość życia. Minimalna godzinowa stawka w dublinie to 10.10€ wiec łatwo policzyć ile można sobie takich paczkow ( bądź innych rzeczy)kupić. A w Polsce za stawkę minimalna godzinowa ile kupisz wcześniej wywołanych paczkow: 2 ? Wiec ja nie che przewalutowywać
  • Odpowiedz