O jak kisnę z neuropy. Urszula Zielińska (KO) obiecała pięć projektów ustaw w pierwszych sto dni, jeśli oczywiście dostanie się do sejmu. W wyborach zdobyła prawie 6,2 tys. głosów i została posłanką. Chciała m.in. legalizować marihuanę. Ale choć od wyborów minęło już ponad sto dni, żadna z pięciu obiecywanych inicjatyw nie zaowocowała projektem ustawy.
Jak to tłumaczy?
przy tym układzie Sejmu jakikolwiek projekt będzie złożony przez opozycję, to przepadnie
@L3stko: wow, pierwszy dzień w polityce? Wszyscy, którzy wiedzą, że nie będą mieli możliwości przepchnięcia ustaw proponują gruszki na wierzbie. Wiedzą, że wyborcy i tak im tego nie wytkną, bo zrozumieją dlaczego tak się stało. ( ͡°͜ʖ͡°) Słaby trolling czerwonko, bordo czy jak tam na was wołają.
No ale do rzeczy. Różnica polega na tym, że Konfederacja nie jest klubem a mimo to i wbrew słowom Korwina jednak zbierała podpisy i próbowała. ¯_(ツ)_/¯
@L3stko: Ja nie do końca wierzę w whataboutism, sam kontekst wypowiedzi też jest ważny, i przecież się odniosłem do meritum, whataboutism polega na tym że nie odnosi się do meritum.
Jak to tłumaczy?
Świetna wymówka. Nawet nie spróbowała.
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Źródło
#polityka #bekazlewactwa #bekazneuropy #4konserwy #neuropa #koalicjaobywatelska #zieloni #lewica #konfederacja #c-d #thc #wykopjointclub
źródło: comment_15810739173tIoYuYdIPoTuhlcQQ6SHf.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
@L3stko: Coś w tym nieprawdziwego ?
@L3stko: Przy tym układzie sejmu jeśli PiS nie ma większości na sali to nie ma głosowania, chyba nie sądzisz że puszczają głosowania w ciemno
@L3stko: Ciekawe ile posłów konfederacji by się podpisało pod tym wnioskiem? Dwóch? No może trzech( ͡° ͜ʖ ͡°)
@L3stko: No ja się zgadzam. Ale pewni ludzie się nie zgadzają:
@L3stko: A może pani Urszula czeka na projekt konfederacji?
No ale do rzeczy. Różnica polega na tym, że Konfederacja nie jest klubem a mimo to i wbrew słowom Korwina jednak zbierała podpisy i próbowała. ¯_(ツ)_/¯
@L3stko: Ja nie do końca wierzę w whataboutism, sam kontekst wypowiedzi też jest ważny, i przecież się odniosłem do meritum, whataboutism polega na tym że nie odnosi się do meritum.
Komentarz usunięty przez autora