Wpis z mikrobloga

@ptrhobson: omijaj szerokim łukiem, wali wałkiem na kilometr. Żadnych danych nie podali, bez płatności przy odbiorze i promocje na wszystko po 80%. Nie warto nawet za taka cenę ryzykowac
  • Odpowiedz
@ptrhobson: te ceny nawet przed "przeceną" są za niskie. a z promocją to śmiech na sali - sokół millenium za 20$? Panie, kupię 1.000 sztuk i będę sprzedawał z przebitką.
uwierzenie że to jest legitny sklep można porównać do okienka "jestes 1.000.000.000 na naszej stronie, wygraleś właśnie konterner iPhone" albo, że "napalone mamuśki czekają właśnie na Ciebie"
  • Odpowiedz
Domena zarejestrowana 14 stycznia. Jeśli można płacić kartą, to zawsze możesz zrobić charge-back jeśli się okaże że to był wał.
  • Odpowiedz
Poczekam, poobserwuję, jak za 2 miesiące strona nadal będzie istnieć i pojawią się jakieś opinie w necie, to spróbuję coś może eksperymentalnie zamówić.
  • Odpowiedz
Poczekam, poobserwuję, jak za 2 miesiące strona nadal będzie istnieć i pojawią się jakieś opinie w necie, to spróbuję coś może eksperymentalnie zamówić.

@UmCykCyk: weź powiedz, że żartujesz?
  • Odpowiedz
@ptrhobson: kuźwa, właśnie znalazłem ten wątek. Zdążyłem im podać tylko dane do wysyłki a potem coś mnie olśniło i dalej już nie szedłem. Mam nadzieję że sam adres nie im wystarczy żeby mi mocno zaszkodzić :(
  • Odpowiedz