Wpis z mikrobloga

@Dziki_Odyniec: nie. Myslisz ze to wazne? Bo myslalem po prostu wziac i zamowic.

Cwiczylem juz w rekawicach za 15£, 250 ziko i za 300 ziko, i mialem podobne odczucia co do ulozenia reki.

Tansze po prostu szybciej sie zuzywaly. Sypaly od srodka, gabka szybciej aie ubijala i konie koncow szybciej pekaly.

Masz inne odczucia?
  • Odpowiedz
Każda dłoń jest inna i każdy model rękawic ma inny środek. Czasami może nie przypasować. Największe niebezpieczeństwo to chyba jak za dużo luzu jest w środku. Ja tak teraz mam jak się trochę rękawica w środku rozbiła ale zakładam dwie pary owijek i jest ok. Daj potem znać jak te Orthodoxy bo jestem ciekawy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@WiktorekS: w tej cenie dostaniesz rękawice gotowe od topboxer, infinitude, albo pound4pound. W Infinitude to nawet w tej cenie będziesz mógł wybrać sobie kolory skóry jakie chcesz.
  • Odpowiedz
@AllOver: dzieki wielkie. Sorry ze tak mecze, ale znasz sie moze tez na skakankach? Szukalem jakiejs po sklepach bez mechanizmu na zewnatrz raczki, ale teraz taka moda ze wszytkie tak robia i opisuja crossfit.

Na ebayu widzialem ze ten sam gosc ma taka. Tylko czy oplaca sie brac skakanke za 34 dolary?
  • Odpowiedz
@AllOver:

A tutaj więcej kolorów w podobnej cenie od sprawdzonego sprzedawcy

Ale w mailu juz podaja ze dostawa bedzie pomiedzy 20 lutym a 27 marca. Zobaczymy ile rzeczywiscie bedzie szla. Cale szczescie ze mi sie nie spieszy :)
  • Odpowiedz