Wpis z mikrobloga

@albert-obserwuje: wypraszam sobie, skarpetki made in poland
@herek22: nie moge kupić lepszch butów, musze oszczędzać kase-nie mam pracy. Co do włosów to hui, nie wiem co ci powiedzieć, od jakiegoś czasu nosze sie z braniem fina, ale strasznie się boje tych efektów ubocznych bo już mam s---------e zdrowie i nie chce pogarszać.
  • Odpowiedz
@hansschrodinger: skórzane mogą się zupełnie nie sprawdzić, lepiej jakieś adidasy/vansy, możesz jeszcze próbować dezodorant do stóp, albo coś na grzybicę bo to cholerstwo łatwo złapać a objawy nie muszą być jednoznaczne
  • Odpowiedz
@John_Clin: ej to nie ty mi to zalecaleś pól roku temu? do tej pory tego nie zrobiłem ;D. dermatolog nie chciał mi tego przepisać, kurła, dała jakąś maść która w sumie trochę pomogła.
Jak tylko depresja odpusci to obiecuję że kupie to formalinę.
  • Odpowiedz
@hansschrodinger: za kilka stówek możesz sobie zrobić zastrzyk z kwasu hialuronowego. Problem znika na 6-12 miesięcy. Stopa będzie cały czas sucha. Nie czekaj tylko zapisz sie na zabieg, będziesz miał spokój. Skoro masz aż taką nadpotliwość, to nie warto korzystać z półśrodków, tylko spróbować czegoś naprawdę skutecznego i konkretnego.
  • Odpowiedz