Wpis z mikrobloga

@whatsup666: nie mam pojęcia, szczerze mówiąc nie interesują mnie takie patusy, pamiętam tylko ich mordy niestety, bo "rzucali" się w oczy.

Ze 2 lata temu z jakimś mireczkiem tutaj wszedłem dyskusję o tym kolesiu i mówił, że ma dojścia jakoby go nieźle tam na bloku więziennym "przywitali". On chyba był skazany za jakieś ciężkie pobicie dziewczyny czy nawet próbę jej zabicia, więc chyba nie miał lekko w pierdlu.
  • Odpowiedz
Ciekawe co u niego słychać.

@whatsup666: a tam ciekawe. Znajdzie jakas robote za gowno pieniadze na kasie w biedrze albo innej zabce i bedzie tak gnil do smierci. Albo wyjedzie za granice na jakies ogorki xD
  • Odpowiedz
@pwone: tak masz rację, p-------m go z innym patusem, który rzucał cegłówkami w dziewczynę, którą uprzednio z innymi patusami wrzucili do studni ( ͡° ʖ̯ ͡°) de facto też z mojej gimbazy był...
  • Odpowiedz
  • 23
@whatsup666 żenujące, że zamiast mu jeszcze dołożyć za grozenie i obraze sędziego i kogoś tam jeszcze to mu wyrok skrócili. I co taki zjeb teraz zrobi? Pójdzie do szkoły w wieku 30 lat i zacznie uczciwe życie, czy dalej przestępstwa?
  • Odpowiedz