Aktywne Wpisy
Finleyek +817
Ten dzwoniący reprezentował wszystko, co jest esencją mojego wyobrażenia na temat widzów Kanału Zero czyt. Mariuszów z Brighton:
- głos drży z podniecenia i strachu
- ale krzyknąć #!$%@?ć Borka potrafi
- fajną robotę robicie
- hyhy, hehe, yyy
- NI mogłem sie dodzwonić
- słychać walkę z wysłowieniem, IQ under 90 przeszkadza
A końcówka to już jedno wielkie xDDDDDDD
#kanalzero
- głos drży z podniecenia i strachu
- ale krzyknąć #!$%@?ć Borka potrafi
- fajną robotę robicie
- hyhy, hehe, yyy
- NI mogłem sie dodzwonić
- słychać walkę z wysłowieniem, IQ under 90 przeszkadza
A końcówka to już jedno wielkie xDDDDDDD
#kanalzero
Pompejusz +246
Komorowski #!$%@? na pytanie o wysokie ceny nieruchomości zaproponował kredyt - prawie na samym dołku indeksu nieruchomości.
Ile u was kosztował metr mieszkania w maju 2015?
#nieruchomosci #gielda #mimowszystkoduda
Ile u was kosztował metr mieszkania w maju 2015?
#nieruchomosci #gielda #mimowszystkoduda
#slub #alkohol #kiciochpyta
Owszem, da się.
Ale beka z ludzi, co piszą, że wesele bez alkoholu upośledzone, widzę geny sowieta, co się musi napić przy każdej okazji, wiecznie żywe w narodzie xD
Przy okazji wam się jeszcze wyklaruje lista ludzi którzy chcą się bawić od tych, co chcą się napić.
Wtf to wasz dzień, jak się gościom nie podoba i mają stękać,
A odkąd to na weselach jest obowiązek picia alkoholu? Możesz nie pić, oni tego w ogóle nie sprawdzają!
@Willy666: Nie ma obowiązku picia alkoholu. Ale alkohol jest powszechny na weselach, więc jeśli nie poinformujesz, że go nie będzie, to goście założą, że to będzie wesele z alkoholem i ci którzy mają ochotę pić alkohol, niepotrzebnie będą się fatygować z załatwianiem powrotu.
@ejenes: Co za #!$%@? myślenie. Wesele jest po to, żeby osoby których cieszy początek wspólnego życia pary młodej mogły wspólnie z nimi poświętować i spędzić czas po uroczystości. Jeśli ich to autentycznie nie cieszy to po cholerę przychodzić xDDD
Ludzie to tylko o tym myślą, żeby się upić, bo bez alko nie ma zabawy. -_-
@arteria: O ja pierdziele, ludzie serio robią takie wesela? Ja pierdzielę xDDD Jeszcze w wesele bez alko bym uwierzył, ale wesele z wegejedzeniem to już dla mnie abstrakcja
@kaczka_duszona_w_drzwiach: jaką muzykę mieliście zamiast disco polo?