Aktywne Wpisy
lord-nihilus +456
Jarek_P +355
Pół roku temu pisałem tutaj o tym, jak to kupiłem sobie przewody zasilające nie na aliexpress, tylko od polskiego dystrybutora, sprzedającego legalnie. W skrócie: kupiony przewód komputerowy mający według opisu wytrzymywać 16A miał w sobie dwa cieniutkie druciki z miedziowanego żelaza i brak przewodu ochronnego, jego używanie zaś było realnym jechaniem po bandzie w zakresie zagrożenia zarówno porażeniem, jak i pożarowego.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Obiecałem wtedy że nie odpuszczę, pociągnę sprawę dalej. I cóż... pociągnąłem.
Na normy wykopowe jestem chadem. Nie mialem nigdy problemu z kobietami, w zasadzie to zawsze same sie napatoczą i pchaja na kija. Ale nie o tym. Ostatnio gadalem z kumplem ktory w tej materii radzi sobie gorzej i chodzi na divy. Przyznal sie do tego swoim kolegom z roboty przy piwku i wszyscy bez wyjatku go pocisneli ze dziwki sa obrzydliwe, zasyfione, ze ruchasz po kims itd.
Ktos by sobie pomyslal teraz ze oni to pewnie tylko czyste dziewice ruchaja, ale nic bardziej mylnego, laska jednego z tych wielkich pogromcow kurtyzan heblowała mi kija po 2h znajomosci... co prawda nie byli wtedy razem i poniekad dzieki mnie teraz sa ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale jednak troche nietakt z jego strony z tym obrazanem wyzwolonych kobiet ( ͡° ͜ʖ ͡°) mialem z nia uklad czysto seksualny, ale wiem tez troche o jej przygodach, no i co tu duzo mowic, po prostu lubila sie r----c weekendowa porą z randomowymi kolesiami poznanymi tego samego wieczoru na miescie( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wiec nigdy nie zrozumiem tego cisniecia po kolesiach chodzacych na dziwki. Co to niby za roznica? Sam juz 2 razy zasyfilem sobie c---a niby szarymi myszkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
C--a sie nie zużywa, co za roznica miedzy p---------a, a kobieta ktora kilka razy w miesiacu potrafi nadziac na randomowe kutasy? Aha, zebyscie nie mysleli ze to jakies skrajne zjawisko jak twierdza rycerzyki, to polecam przejsc sie na miasto pare razy w weekendy z kolega chadem, wtedy zobaczycie ze to wcale nie marginalny procent kobiet( ͡° ͜ʖ ͡°)
#przegryw #redpill #blackpill #rozowepaski #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow #s--s #zwiazki #tinder
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Dodatek wspierany przez: [Wyjazdy studenckie - bogata oferta przez cały rok](https://st.pl/$xvynkdla)
Komentarz usunięty przez moderatora
@eschatoestetyzm: ofkors lepiej ćpać jakieś psychotropowe gowno gorsze niż d---i zamiast fajnie poruchać XD.
@eschatoestetyzm: a byłeś w ogóle kiedykolwiek na dziwkach?
@piotrerr: Nie mogą, bo one ich nie chcą.