Aktywne Wpisy
Logan00 +262
30062018 +386
Mama mnie poprosiła, abym ogarnął pracę 20 letniemu kuzynowi, bo ciocia sobie finansowo nie radzi. Gówniarz jest przemądrzały, wszystkowiedzący i najlepiej to chciałby jedynie stanowisko kierownicze. Do tego wszystkiego nie mówi „R”.
Ja pracuje w szeroko pojętej organizacji eventow oraz targów. Miałem do wyboru, aby go przydzielić do pracy przy Ferrero Rocher, Toyocie i Banku Millennium.
Zgadnijcie, gdzie gnojka wcisnąłem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #praca #pracbaza #
Ja pracuje w szeroko pojętej organizacji eventow oraz targów. Miałem do wyboru, aby go przydzielić do pracy przy Ferrero Rocher, Toyocie i Banku Millennium.
Zgadnijcie, gdzie gnojka wcisnąłem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#heheszki #praca #pracbaza #
Olsztyn - stolica Warmii, to jedno z najfajniejszych miast na weekendowy wyjazd. Czy wiecie kim były baby? Jak w dzisiejszych czasach wykorzystano fosę zamkową? Jak poznać, że maż zdradza? A może chcecie usłyszeć tragiczną historię miłosną?
Promujcie Polskę z nami - wykopcie jak najwyżej polskie atrakcje - https://www.wykop.pl/link/5304915/weekend-w-olsztynie-20-atrakcji-dla-kazdego/
#polska #atrakcyjnapolska #olsztyn #warmia #warminskomazurskie #ciekawostki #legendymiejskie #zainteresowania #wykop #podrozujzwykopem #wycieczka #historia #architektura #turystyka
No i jako urodzony i żyjący gdziekolwiek bym na świecie nie był nad morzem, doceniam te olsztyńskie jeziora i zadbane parki
A zapomniałbym, te komary wielkości autobusów to jakaś masakra...
@maminfoodboga: Jak bardzo nie chciało by się narzekać na Olsztyn to ta ławeczka BEZSPRZECZNIE jest atrakcją turystyczną Olsztyna co potwierdza ilość zdjęć robionych w tamtym miejscu.
Pies Filuś w Toruniu ok, Lwy w Gdańsku ok, ale w Olsztynie Kopernik już nie, bo hehe to Olsztyn, rozumiesz, hehe.
Ehhh te "szubienice" na końcu...
Co do kościołów to omineliscie moim zdaniem jeden z najładniejszych. Czyli "Kościół Najświętszego Serca Pana Jezusa"