Aktywne Wpisy

MonazoPL +62
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +103
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz![Asus EEE i nLite, czyli jak zrobić lekki XP [TOWARY MODNE 295]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/6c35fc4c4226e1a8662b975dbe68a3eff65ae326a6efef4eed4ea9aea5214321,q80.jpg)

Właśnie przyszedł do mnie list z poprzedniej pracy. Domyślam się, że nie ma mocy prawnej - brak inwentaryzacji przed moim zatrudnieniem jak i po moim odejściu jak i po odejściu wielu innych pracowników, (rotacja jak w żabce albo i gorzej), dostęp do mienia osób nieuprawnionych pracujących na umowie zleceniu i inne smaczki typu brak monitoringu i towar wystawiony pod rękę klienta. Nawet załącznika z pic rel nie dołączyli. Oficjalnie to ogólnopolska firma mająca pierdylliard placówek a nie januszex z Pcimia Dolnego, prowadząca sprzedaż stacjonarna i przez internet. Macie jakieś porady co zrobić z tym fantem? Tak mnie rozjuszył ten list że mam ochotę kręcić burzę w internetach i zastanawiam się czy jest sens w to brnąć.
#prawo #afera #kiciochpyta #januszebiznesu #pracbaza
źródło: comment_gpT2zFM6wAWNnAWITWjJ5MnGjVoulCss.jpg
Pobierz@SiarczekPotasu: kwota jest tak absurdalna, że więcej wydadzą na skompletowanie wszelkich dokumentów i dalszą korespondencję niż chcieliby "odzyskać" xD
@SolarisYob: oczywiście że ma, można zawrzeć umowę o wspólnej odpowiedzialności materialnej pracowników i jest ona jak najbardziej wiążąca.