Aktywne Wpisy
tygrys12345 +7
#raportzpanstwasrodka Mumin przez 3 godz. 19 złotych zebrał. Jak na Jego IQ yo chyba dobra stawka.
źródło: Zrzut ekranu 2025-09-28 000716
Pobierz
wfyokyga +67
źródło: temp_file1856019416746209980
Pobierz

#rozowepaski #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #niepopularnaopinia
To że ja czegoś nie doświadczę, nie dowodzi tego że masz rację mówiąc jakie to bardzo straszne. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moim zdaniem nie są, a każdy powinien mieć prawo do dysponowania własnym ciałem tak jak chce. Prędzej porównałabym do wszczepiania jakiegoś czipa i zmuszanie do jakiejś bolesnej operacji niżeli do opłaty. Mógłbyś oczywiście jeżeli
No to jakiegoś pasożyta zamiast czipa, nieważne chodzi o ingerencje w ciało. Ty wolałbyś operacje, a ja
@Doomino: Nie. To prawda że nie byłem nigdy w ciąży, ale nie jest to coś o czym bym nic nie wiedział. Widziałem wiele ciąż w swoim otoczeniu, znam dobrze kobiety w ciąży, po ciąży, takie które nie były nigdy w ciąży, mogę na tej podstawie coś o tym sądzić.
Nie mam wątpliwości że w skali dotkliwości podatki są nieporównywalnie
No i jeśli chcemy żeby odpowiedzialność obydwu płci była traktowana podobnie (na ile to oczywiście możliwe, biorąc pod uwagę biologiczne różnice) i według prawa
Ile znasz kobiet którym w trakcie porodu powypadały zęby? Ja znam pełno matek i wszystkie z nich mają wszystkie zęby, chyba że je straciły z innych powodów. Znam za to ludzi z poważnymi uszkodzeniami ciała doznanymi w pracy
Hmm, faktycznie kobieta nie może legalnie się pozbawić płodności. To ciekawe, szczerze nie rozumiem skąd to się wzięło i