Aktywne Wpisy
wykop +20
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
fhgd +99
oddajmy wszystko w ręce korporacji, co złego może się stać?
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
nawet nie wiem za co mnie zablokowali, nie podali powodu, ale mogę się 'odwołać' xd
#zalesie #patologia #gorzkiezale
#bekazlewactwa #4konserwy #lewackalogika #aborcja #ciaza #konfederacja
@ziemba1: Ale wiesz, że jak ktoś się posługuje argumentem z analogii, to porównywane rzeczy nie muszą być idealnie takie same pod każdym względem?
Dokladnie to bym powiedzial osobie chorej na raka, ktora wypalala 2 paczki dziennie ¯\_(ツ)_/¯
Owszem trzeba o siebie bardziej dbać, pamiętać o witaminach czy innych lekach jak jest to potrzebne. Tak samo nie rozumiem brania od razu L4 na początku ciąży „bo mogę” :D
Tutaj nawet się nie da przeanalizować czy się czepiasz słusznie, bo oczywiście nie przywołałeś kontekstu
Porównanie do pasożyta byłoby bardziej trafne (btw na screenie nikt nie porównuje dziecka do nowotworu).
Co do tego czy ciąża to choroba - sama wielokrotnie mówiłam żeby baby nie przesadzały i nie udawały obłożnie chorych, aż sama
@typiara_z_wykopa: niekoniecznie, może wynikać np. z niewiedzy. Edukacja seksualna w Polsce to żart.
- Nudności i wymioty
- Senność, zmęczenie
- Bóle p----i
- Bóle głowy
- Częste
A nawet jeśli je zaliczymy, to i tak powiedziałbym ofierze raka płuc, że trzeba było tyle nie palić - jeżeli byłoby jasne że palenie jest bezpośrednią przyczyną. Tak samo bym powiedział dziewczynie, która zaszła w ciążę przez przypadek po tym jak ruchała się na prawo i lewo bez zabezpieczeń, że trzeba było być bardziej uważnym.
Mimo wszystko nie broniłbym jej zabiegu, uważam
@FoolyKewly: To jest odpowiedź na coś, czego na screenach nie widać, więc ciężko powiedzieć na podstawie tego, co przedstawia autor wątku, na ile analogia jest zasadna. W dyskusji o aborcji argumenty z konsekwencji można sformułować różne, i przy niektórych taka odpowiedź jest całkiem w porządku.
@FoolyKewly: Wszystko fajnie, ale wypowiedzi na screenie sugerują, że to jest