Wpis z mikrobloga

https://www.facebook.com/KuleszaPL/photos/a.1546590255653447/2467451006900696/?type=3&theater

Kto jeszcze nie miał okazji się zapoznać to polecam poczytać gównoburzę jaką wywołał Kulesza swoim wpisem. W komentarzach JKM. Nie zabrakło też córki. Największym hitem jest jednak kolejna żona przesiąknięta poglądami. Takiej kompromitacji dawno nie widziałem. Złoto ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#konfederacja #4konserwy #polityka
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tytanowy: 'Tylko u Nas - Kulesza potwierdza - Bosak to socjalista a JKM to drugi Józef Stalin'
Dzieciarnia to malo powiedziane. Ja tylko odchaczam na kogo od Korwina w przyszlosci na bank nie oddam glosu. Jak tak ma wygladac robienie polityki to niech sie lepiej zajma zbieraniem truskawek. Jak mowil klasyk - isc kury macac a nie do polityki. Polityczni durnie to malo powiedziane.
  • Odpowiedz
@ArpeggiaVibration: Jako, że walka o stołki ma miejsce pewnie w każdej partii, środowiska okołokorwinowe odróżnia tylko to, że zawsze piorą swoje brudy publicznie. I tak tego jest niewiele biorąc pod uwagę jaką mieszanką polityczną jest konfederacja.
  • Odpowiedz
@Tytanowy dlatego to dziecinada i tyle. Trzeba mieć trochę wstydu i smaku. Mimo że sama zabawa w demokrację zmusza by się go wyzbyć to jednak 'teoretycznie' niby są to konserwatyści a nie jakieś dzikusy. Dlatego u mnie już jedna czwarta jest skreślona. Durnie i demokratki z nich powychodziły.
  • Odpowiedz