Aktywne Wpisy

DartNorbe +91
Jest w tym pewnego rodzaju tragedia: zapłakani rodzice mówią, że syn był dziwny, odmawiał pomocy psychiatry i wizyt u psychologa/terapeuty. Po interwencji lekarza (ponoć) wdało się jakieś zakażenie, które później utożsamiał jako celowe i wrogie (urojenia prześladowcze) działanie więc działał odwetowo (brak regulacji emocji). A w mediach rozprawa jak uniknąć takich sytuacji w przyszłości i mało się mówi o tym, że to przede wszystkim człowiek chory psychicznie. Środkiem do uniknięcia ataków na

asdfghjkl +68
Hop co pojechał 12km po najlepsze pita gyros w galaktyce. Jagnięce się skończyły także kurczok i wieprzowina. Każdy składnik idealny. Ambrozja jednym słowem #legancko #kyrieelejson #jedzzwykopem
źródło: IMG_9987
Pobierz

Tak, m.in. po to założyłam konto, żeby udowodnić komuś, że bordowym (teraz spadłam) może być każdy, nawet ja, czyli osoba, która nie lubi tego portalu, mikroblog uważa za głupotę, a każdego nadętego ważniaka, za idiotę, nie znam zasad tu panujących, nie wiem co to jest czarnalista, nie
Czyli dusisz się ze wściekłości oglądając nsfw, ale nie dodasz taga na czarnolisto bo jesteś ignorantką z wyboru. Pokrętna logika. :)