Wpis z mikrobloga

@adoksz: Pewnie powystawowy, możliwe że był aktywowany i stracił gwarancję albo pochodzi z części wtórnych albo gościu pozbywa się asortymentu i trafiłeś na dobrą okazję.
Obejrzyj jeśli jest nówka nie wyjęta z oryginalnego OFOLIOWANEGO PUDEŁKA to trafiłeś dobrze.
  • Odpowiedz
Ceny przed premierami teraz lecą łeb na szyję zanim spadną jeszcze bardziej więc można polować na okazje bez węszenia spisku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Homar_smazony_na_wolnym_ogniu: No ale jestem jak i wielu przykładem że wprowadzasz ludzi w błąd bo coś tam przeczytałeś coś tam główka podpowiedziała a nie wiesz z praktyki jak działaja smartfony apple.
Robisz to albo przez ignorancję albo zawsze marnowales kasę na autoryzowane sklepy Apple. Albo po prostu kiedyś kupiłeś powystawowy model sprzedawany jako nowy
  • Odpowiedz
@190chad: Coś tam wiesz i coś przeczytałeś czyli przeczytałem warunki użytkowania? Nie ośmieszaj się. Idąc Twoim tokiem rozumowania - kupujesz u autoryzowanego przedstawiciela telefon, czy tam nawet w lombardzie w folii, nieważne. Wsadzasz go do szuflady na 5 lat, po tym czasie wyciągasz, odpakowujesz, AKTYWUJESZ (xD) i masz rok gwarancji? XD 5 lat po zakupie urządzenia?
  • Odpowiedz
@Homar_smazony_na_wolnym_ogniu: Tak działają właśnie nowe iphony od autoryzowanego serwisu sprzedawane w innych sklepach/serwisach.
Mówię też z doświadczenia ofc nie tylko założeń. Badałem dla pewności swój smartfon na stronie Apple po kodzie imei, mam tam info kiedy został zakupiony (rok temu), kiedy aktywowany (czyli niedawno) i do kiedy gwarancja (rok od aktywacji).
Pozdrawiam.
  • Odpowiedz
@Homar_smazony_na_wolnym_ogniu: Szczerze to nie wiem mówię tylko jak jest i powołuje się na mój przypadek kupiony u Janusza a gwarancja tak jak zapewnial odliczona odkąd odpaliłem go, sprawdzałem na stronie apple. Ty tego nie sprawdziłeś więc spróbuj zakupu ofoliowanego ajfona u zaufanego Janusza, zaaktywuj go i zobacz daty gwarancji oraz zakupu w autoryzowanym serwisie na identyfikatorze Apple po numerze Imei.
  • Odpowiedz