Aktywne Wpisy
Raissa77 +9
#urlop #seks #mezczyzni #logikaniebieskichpaskow plany na urlop mi się posypały. Zapytałam znajomego kolegę. Znamy się z 6 lat. Początkowo próbowaliśmy być razem, nie było nam po drodze. Jednak kolegowali sny się koncert, kino, raz na jakiś czas. Jasno mówiłam, że to koleżeństwo. I pytam się go ostatnio czy nie wybrałby się w góry. On, że super. I ja ok będę sprawdzac nocleg. I pisze ostatnio co tam, ja, że łeb mi nawala.
mirko_anonim +46
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Dyskutowałam z chłopakiem o prostytucji, chciałam wybadać co on sądzi na ten temat. Powiedział, że ma znajomych, którzy korzystają z usług prostytutek i on nie ma nic przeciwko temu, bo "mężczyzna zawsze płaci za seks". Bardzo mnie zniesmaczyło to zdanie, zapytałam czy wg niego on też płaci za seks. Odpowiedział jak gdyby nigdy nic, że teraz to nie, ale na początku związku płacił, a gdyby nie płacił to by
Dyskutowałam z chłopakiem o prostytucji, chciałam wybadać co on sądzi na ten temat. Powiedział, że ma znajomych, którzy korzystają z usług prostytutek i on nie ma nic przeciwko temu, bo "mężczyzna zawsze płaci za seks". Bardzo mnie zniesmaczyło to zdanie, zapytałam czy wg niego on też płaci za seks. Odpowiedział jak gdyby nigdy nic, że teraz to nie, ale na początku związku płacił, a gdyby nie płacił to by
**cs_assault**
Witam wszystkich w oficjalnie pierwszym wpisie z serii mapek z 1.6 dzisiaj mapa, która dla weteranów jest jedną z ulubionych. Assault jest pierwszą mapą, która została dodana do gry stało się to 27 czerwca 1999 r. Przy Dust 2 i Inferno niestety poległa i w późniejszych latach została trochę zapomniana. W CS GO gracze, odkrywając ją myśleli, że jest nowa (xD). Osobiście nie jestem jej wielkim fanem byłem nim dopóki nie pokochałem office. Piszcie swoje spostrzeżenia i nominujcie mapy w komentarzach ten, który zdobędzie największą liczbę plusów zostanie wykorzystany w następnym wpisie. Plusujących zawołam jeśli będzie mi się chciało xD
Wołam plusujących ostatni wpis
@ShadyTalezz @Samodzielna_Panda @lenovo99 @Renifer60 @trez @benzdealer @Szanowny_panie_Macieju @Ausfahrt @DarkGL @Szafa23 @klinton @once-ler @JakTamCoTam @henryk_saniewski @xpert_dub @Blakiii @Stefancveluszko @lolek43 @Behemoth- @Kuba3k @Neubert @Whipie @The_Pelek @Hiobbit @zielonyMISZCZ @cielak44 @studzin88 @Wodzigrzmot @Pally @IchVersteheNicht @Kazdyziomzbierazlom @nxxxk @Terry_ @moglesznamizjednejwazy @Grubyp_qKociamber @Hepar @Exvander @Aroneu @Ogau @Trytytytka @panzyd @matixrr @bakayarou @polak5553 @MateuszHadeusz @fruguszek @patologia23 @Klapsnadziaslo @Tomaszek69wykop @Fafik101 @HuierP10 @vivir @oyche @czajak @Krychaaaa_ @SpasionyKnur @Maxxxiuuu @qskiqski @znicz @ZielonaPomaranczka- @Mars_boy @elcor @mydave04 @Slazgu @Bartoszzz @
Komentarz usunięty przez autora
Nie spodziewałem się ponad 100 osób pod tagiem w niecałą dobę
Myślałem, że będzie na koniec serii 50 osób maks a teraz 20 a tu proszę
Dziękuje
Assault był moją pierwszą mapą w Csie. Pamiętam, że grałem w nią na jakimś niemieckim serwerze i uczyłem się tam grać. W CS:GO jej nienawidzę przez kompletny brak balansu i możliwość zabijania CT z respa TT i na odwrót.
@GhostWriterDrejka: Też bym tak pomyślał patrząc na screeny ;)
Śpieszyłem się, bo piszę, z telefonu nie lubiłem jej, bo gdy zaczynałem grać to na niej spędzałem najwięcej czasu aż w końcu się przejadła wolę office mapkę, która jest wyważona i najbardziej zbalansowana, jeśli chodzi o zakładników.
@Grubyp_qKociamber: nic nie testowała. Jak tt zostali na respie to był easy win