Aktywne Wpisy
twardy-zawodnik +430
Wlasnie czytam sobie wpis Mirka o tym, jak rozwaza emigracje bo za pensje kucharza i projektantki w Warszawie nie stac go na mieszkanie (link: https://wykop.pl/wpis/79958765/obserwuj-mirkoanonim-ehh-nie-napisze-niczego-odkry/strona/1 )
Rozwiazanie wykopkow z komentarzy? WARSZAWA TO NIE MIASTO DLA KUCHARZY I PROJENTANTEK, CO TY ZA TAKA PENSJE CHCESZ W NAJDROZSZYM MIESCIE W POLSCE MIESZKAC?
Smutlem czytajac te komentarze, serio. Naprawde. Bo co ma powiedziec sprzataczka ktora urodzila sie w Warszawie? Co ma powiedziec kierowca smieciarki mieszkajacy na terenie
Rozwiazanie wykopkow z komentarzy? WARSZAWA TO NIE MIASTO DLA KUCHARZY I PROJENTANTEK, CO TY ZA TAKA PENSJE CHCESZ W NAJDROZSZYM MIESCIE W POLSCE MIESZKAC?
Smutlem czytajac te komentarze, serio. Naprawde. Bo co ma powiedziec sprzataczka ktora urodzila sie w Warszawie? Co ma powiedziec kierowca smieciarki mieszkajacy na terenie
źródło: chlew obsrany
Pobierz
jonasz68 +508
Absolutnie obrzydliwe dla mnie jest pracować w open spacie, wszyscy widzą co robisz, głośno, słuchasz ciągle jakiś rozmów video innych ludzi. Corpo praca w najgorszej formie. A to wszystko aby pobudzić rzekomą kreatywność i przepływ informacji.
Dla mnie jedna z najbardziej matrixowych rzeczy w pracy
#korposwiat #programista15k #robpill #pracbaza #gospodarka
Dla mnie jedna z najbardziej matrixowych rzeczy w pracy
#korposwiat #programista15k #robpill #pracbaza #gospodarka
źródło: Zrzut ekranu 2025-01-29 o 11.54.16
Pobierz

Czy rozliczacie się raz na rok tak jak trzeba? Czy może reinwestujecie odsetki zakładając, że jak nie ma hajsu przelanego na konto to nie ma zysku więc nie ma podatku?
Mozesz ryzykować i się nie rozliczać ale gra nie warta świeczki, mogą się przyczepić
Komentarz usunięty przez autora
aha, arkusz działa na razie jedynie z polską wersją mintosa (szuka po prostu tekstu "odsetki"), więc miejcie to na uwadze pls
Podsumowując - jak przeklejasz dane do arkusza, ustawiaj się w moim arkuszu w komórce A1 i wtedy wklejaj