Aktywne Wpisy
open_or_die +1469
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Kruk_98 +1384
Babcia sie popłakała jak powiedziałem że na schetyne głosowałem do senatu XDDDDD i zaczęła mi mówić że przez moje pokolenie ruskie nas napadną, wspaniały moment, czekałem na niego 8 lat a smaku dodał hymn niemiec który puściłem żeby leciał w tle podczas rozmowy #wybory
Łączna wartość tego co na zdjęciu około 70k złotych. Chciałbym wykończenie jeszcze zrobić za 16k ale nie wiem czy się zmieszczę.
Bekę mam z ludzi którzy kiszą się po blokach bo myślą że budowa domu to jakieś miliony złotych. Nie, w dzisiejszych czasach można to zrobić w jakieś 2 lat oszczędzając.
Zarabiam około 2500 zł miesięcznie odkładam 1200zl. Może ktoś powie że żyje przez ten czas jak karaluch ale ja po tym czasie jestem u siebie.
Działka po ojcu więc tu miałem luz ale większość rodziców ma jakieś ziemię więc nie piszcie że nie macie takiego luksusu.
Jeszcze 1 rok oszczędzania na wykończenie i w wieku 24 lat będę miał swój własny domek.
Pozdro dla wariatów. #budowadomu
Komentarz usunięty przez autora
Boze, zniwu sie nabrałam na trolla
Komentarz usunięty przez autora
@Megasuper: serio sądzisz, że za 16k zł wykończysz ten dom? No to powodzenia :D
2020 a pelikany dalej odpisują na ten bait