Wpis z mikrobloga

Wpis z grupy zrzeszającej prowadzących wynajem krótkoterminowy gdzie często padają jakieś proste pytania od początkujących a odpowiadają wyjadacze:

Bo na airbnb mi zarezerwowała jakaś Pani, a ona mówi że przyjedzie ktoś inny. Jak pytam o imię nazwisko tego kogoś to nie odpowiada, co robić?

Odpowiedzi...

Wiadomo że rejestruje się jedna osoba a przyjeżdża 5

Ło rany zazdroszczę że masz czas na takie rozmyślania...

Normalna rzecz w czym problem?

Uwaga głos rozsądku...

Powszechne w polsce, rezerwuje Pani Ania która ma oceny pozytywne a przyjeżdża ktoś kto się źle zachowuje... Ja bym zgłaszał. W dodatku gdzie za granicą się nie wybiorę to chcą ode mnie dowód, w polsce nigdy. Powszechne jest niespisywanie z dowodu co jest błędem.

To tak a propos kontroli tego co się w takich wynajmach wyprawia.
Więc hipotetycznie jakby trzeba było dotrzeć do osoby która w tym dniu wynajęła bo np. popełniła przestępstwo to... szukaj wiatru w polu.

Niektórzy wynajmujący pisali w innych wątkach przy okazji innych tematów że "dobrze jest mieć dobry kontakt z sąsiadem bo często potrafią zawiadomić w trakcie jak coś się dzieje i można wtedy zapobiec dewastacji". Mi się trafiła wynajmująca z kompletnie innym podejściem.

#airbnbtorak #bookingcomtorak #wynajemkrotkoterminowytorak #wynajemkrotkoterminowy #bookingcom #wynajem #turystyka #zaklocanieciszynocnej #zaklocaniespokoju #warszawa
#airbnbtorak