Aktywne Wpisy
Linnior88 +8
Czemu faceci mają o wiele niższa wrażliwość emocjonalna
Nie współczują nikomu nie opiekują się nikim
Nie współczują nikomu nie opiekują się nikim
Tywin_Lannister +242
Też tak macie, że wam się już nie chce narzucać i przekonywać pisowców / konfiarzy? Jeżeli po ostatnich 8 latach ktoś nadal jest pisowcem albo konfiarzem, który łudzi się, że jego idole nie pójdą jesienią razem z pisem, to po prostu szkoda energii na taki przypadek.
Jak przeczytałem wczoraj wpis w gorących jakiegoś konfiarza, który z dumą uznał, że sondaż dla wp.pl był na zlecenie KO, bo przedstawiciele KO udostępniając infografikę napisali
Jak przeczytałem wczoraj wpis w gorących jakiegoś konfiarza, który z dumą uznał, że sondaż dla wp.pl był na zlecenie KO, bo przedstawiciele KO udostępniając infografikę napisali
Odpowiedzi...
Uwaga głos rozsądku...
To tak a propos kontroli tego co się w takich wynajmach wyprawia.
Więc hipotetycznie jakby trzeba było dotrzeć do osoby która w tym dniu wynajęła bo np. popełniła przestępstwo to... szukaj wiatru w polu.
Niektórzy wynajmujący pisali w innych wątkach przy okazji innych tematów że "dobrze jest mieć dobry kontakt z sąsiadem bo często potrafią zawiadomić w trakcie jak coś się dzieje i można wtedy zapobiec dewastacji". Mi się trafiła wynajmująca z kompletnie innym podejściem.
#airbnbtorak #bookingcomtorak #wynajemkrotkoterminowytorak #wynajemkrotkoterminowy #bookingcom #wynajem #turystyka #zaklocanieciszynocnej #zaklocaniespokoju #warszawa
#airbnbtorak