Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +45
Widzieliście już stadion Puszczy Niepołomice dopuszczony po poprawkach do rozgrywania na nim meczów Ekstraklasy?
Te wieżyczki dla kamer Canal Plus wyszły trochę jak te z Auschwitz
#mecz #ekstraklasa #puszczaniepolomice
Te wieżyczki dla kamer Canal Plus wyszły trochę jak te z Auschwitz
#mecz #ekstraklasa #puszczaniepolomice
źródło: puszcza
Pobierz
mickpl +155
Lubię te wątki o mieszkaniach boomerów, jak się zlatują i piszą na szybciocha, że za PRL to było bagno, nie było łatwo z mieszkaniami. Najczęściej z mieszkania, które właśnie dostali za darmo i mieszkają w nim do dziś XD
Tak, PRL to było bagno, trudno dyskutować. Lata 90. też. Ale polityka mieszkaniowa jakaś była, a dzisiaj jej nie ma wcale.
Do tego świat poszedł do przodu. Trudno oczekiwać, żeby dzisiaj standard był jak za
Tak, PRL to było bagno, trudno dyskutować. Lata 90. też. Ale polityka mieszkaniowa jakaś była, a dzisiaj jej nie ma wcale.
Do tego świat poszedł do przodu. Trudno oczekiwać, żeby dzisiaj standard był jak za

https://sekurak.pl/firefox-wlasnie-zaczal-blokowac-spamowe-popupy-o-notyfikacjach-za-moment-dolacza-tez-chrome/
#sekurak #firefox #internet #ciekawostki
źródło: comment_GPpKO1bV0aOcFGZbuZAE4bEzzREuXnjT.jpg
Pobierz@demonox: wprowadzili ten ficzer bo jest bardzo przydatny, tyle że nagle wszystkie gównoportale zaczęły tym spamować mimo że nikt nie jest zainteresowany powiadomieniami z jakichś WP czy innego Onetu (w przeciwieństwie do np. Facebookac czy innego GMaila), więc dobrze że ukracają ten proceder ¯\_(ツ)_/¯
@resuf: Ja, kalendarzowi. Kiedyś chyba miałem jeszcze na messengerze, ale za bardzo spamował i wyłączyłem. Wydawało mi się, że to funkcja dla aplikacji mobilnych tego typu, a potem dopiero marketingowcy zaczęli to wpychać w każdy kąt.
@Kapsula: Raczej zwykły rozwój technologii: dodać funkcję wypróbować jak działa i gdy okazała się nadużywana trzeba było ją zmodyfikować.
@resuf: Tak i to wiele razy, z tym że strony na których włączyłem te powiadomienia nie spamują codziennie po sto razy "mamy nowy super produkt" albo "promocja jedenaście tomów dwunastotomowej encyklopedii w cenie trzynastu".
Łaskawcy.
¯\_(ツ)_/¯
Pytanie o włączenie powiadomień jest wyświetlane na prośbę użytkownika i tak to powinno wyglądać.
@revente: I jakie konsekwencje są przewidziane dla właściciela strony, jeśli się do tego nie zastosuje?
@staszaiwa:
https://mojafirma.infor.pl/e-firma/firmowa-strona-www/324837,2,Informacja-o-cookies-wymogi-prawne.html