Aktywne Wpisy

wolny_kot +241
Pamiętacie protesty rolników? A więc czas zapłaty nadchodzi:
To co widzicie na zdjęciu (z netu) to kombajn zbożowy - zwróćcie uwagę na ten element z przodu - to tzw. HEDER. Zapamiętajcie miastowi tę nazwę - za poruszanie się po drodze publicznej z zapiętym HEDEREM mandat wynosi 5 tys. zł.
Dzwońcie na Policję - niech wieśniaki płacą.
To co widzicie na zdjęciu (z netu) to kombajn zbożowy - zwróćcie uwagę na ten element z przodu - to tzw. HEDER. Zapamiętajcie miastowi tę nazwę - za poruszanie się po drodze publicznej z zapiętym HEDEREM mandat wynosi 5 tys. zł.
Dzwońcie na Policję - niech wieśniaki płacą.
źródło: GJCCvmPWEAA1Wil
Pobierz
anonanonimowy321 +111

![[EN] Lotniskowiec 17 000 posiłków dziennie](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4c14402cb5a76f29b8f54c8bd8f7044e99b848dbd5ed38e29783669fd6dfad8c,q80.jpg)

https://sekurak.pl/firefox-wlasnie-zaczal-blokowac-spamowe-popupy-o-notyfikacjach-za-moment-dolacza-tez-chrome/
#sekurak #firefox #internet #ciekawostki
źródło: comment_GPpKO1bV0aOcFGZbuZAE4bEzzREuXnjT.jpg
PobierzBoziu jak mnie to badziewie wkurza. "Ważna informacja, nasza strona wykorzystuje ciasteczka żeby cię śledzić i sprzedawać twoje dane spamerom - AKCEPTUJ".
źródło: comment_nL1qlR4E7ujle7ATMmesLFKSXzlj6Yss.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Ale to chyba nie będzie działać na te ostylowane popupy z poziomu strony a nie przeglądarki, nie? :/
@meciasek: mi się podoba jak zamiast maila dostanę powiadomienie, że jest nowy filmik na YT
Zresztą gdyby wykop wprowadził obsługę tego (iks de) to też byłoby fajne
To ma sens, jeżeli nie jest nadużywane
A że się da ręcznie zablokować wszytko jak leci to wiem - u mnie blokuje każde możliwe pytanie. Jak kiedyś trafię na stronę co chce powiadomienia albo mikrofon to sam jej dam
@dzek: kiedyś wprowadzili i nawet dobrze to działało, ale potem nadszedł wykop 2.0
nawet nie wiedziałem że te powiadomienia są takie #!$%@?ńskie bo nigdy nie kliknąłem także przestrzegam przed tym mirasy, to wygląda jak legine wirusy z reklamami