Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Maciek952: zapytaj sąsiadów. Działanie usług stacjonarnych jest stricte lokalne. Przykładowo u mnie idealnie działa UPC. moja koleżanka z pracy na innym osiedlu ma częste problemy z UPC, a innej działa idealnie Orange.
  • Odpowiedz
  • 0
@Maciek952: na stronie. Wprowadź adres. Jak Ci się pojawi Światłowód to spoko. Jak nie to znaczy że masz do 10/20/80 I nie opłaca się tego brać chyba że w ostatecznosci (ale nie do 10)
  • Odpowiedz
  • 0
@Maciek952: Światłowód jest spoko. Ale czasami są problemy z ping jak np. Grasz. Na neodtradzie zwykłej jest to notoryczne.

Jesli nie grasz, a sąsiedzi nie mają problemów to możesz śmiało brać. Jeśli grasz, to wybacz, ale nie mogę z czystym sumieniem polecić. Być może problemów mieć nie będziesz (większość nie ma), ale bądź świadomy ryzyka.

Google: "orange telia"
  • Odpowiedz
Światłowód jest spoko. Ale czasami są problemy z ping jak np. Grasz. Na neodtradzie zwykłej jest to notoryczne.

Jesli nie grasz, a sąsiedzi nie mają problemów to możesz śmiało brać. Jeśli grasz, to wybacz, ale nie mogę z czystym sumieniem polecić. Być może problemów mieć nie będziesz (większość nie ma), ale bądź świadomy ryzyka.

Google: "orange telia"

@Clear: Ja bym dodał jeszcze hasło "opentransit" tu też się grubo dzieje w
  • Odpowiedz
  • 0
@Maciek952: techniczny Netii here, napisz na messenger do Netii (najszybciej dostaniesz info) wraz z dokladnym adresem a sprawdzimy dostępne technologie.
Jednakże jeśli nie będzie tam naszego światła tyljo miedź to gorąco nie poletzam.
  • Odpowiedz
via Mikroblog+
  • 0
@FotDK pozytywnie :D ? Kiedyś miałem i bywały pamiętam dość częste awarie nie wiem jak to się ma teraz, generalnie rozważam między Orange a Vectrą, Netia dość mocno mnie odpycha i dość dużo znajomych na nią narzeka, sam również nie mam pozytywnych wspomnień
@Clear gram raczej mało, głównie Netflix i inne bzdury ale nie jest powiedziane że nie będę grał, czasem jednak potrafi mnie natchnąć (( ͡º ͜ʖ
  • Odpowiedz