Wpis z mikrobloga

@Lebensabschnittpartner: znęca się nad słabszymi, staje na czele "stada", garną do niego dziewczyny a chłopcy czują respekt. Dzieciak uczy się że świat należy do niego i ma nad nim władzę.

Tymczasem biedny alanek/dominik/michałek siedzi cichutko w kącie i na każdą zaczepkę udaje że go nie ma, tak jak go uczono, "nie reaguj to im się znudzi", agresja nie jest rozwiązaniem i wszystko da się załatwić bezstresowo. Za 10 lat wbije bordo
@Slacky: dostałem pare razy w życiu pasem ale zawsze wiedziałem za co i w sumie to mi się należało za to co #!$%@?łem ( ͡° ͜ʖ ͡°) psychiki mi to nie zryło, jestem w miarę normalny (w miarę bo mam konto na wykopie). Ogólnie jestem zadowolony z tego jak mnie rodzice wychowali, jestem dobrze ułożony, nie mam problemów z prawem itd.

No ale jak ktoś dzieciaka codziennie
@Slacky zaden normalny czlowiek nie jebnie wlasnego dziecka pasem ale co jest z tymi dziecmi/ludzmi, ze teraz, kiedy jest to znacznie mniej praktykowane zachowują sie jak rozwydrzone gnoje. Kiedyś tego nie bylo i z kazdym rokiem jest gorzej.