Aktywne Wpisy

HoroLive +5
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
luke-mat +179

Mirki, ktos moze mi podzucic jakis tutorial czy cos do poczytania na temat konfigurowania portow GPIO?
Rozni sie to czyms od GPIO w raspberry? Ogolnie dzialaja i chcialbym je zaprogramowac.
źródło: comment_wxQQ4pHG9Y0VqfTlVqMH4Lw264RDgVo6.jpg
PobierzChcialbym uzyskac moze w konsoli nawet, zapalanie sie diod led wtedy kiedy wcisniety jest klwisz W a zgaszenie kiedy zwolnie ten przycisk, do tego strimming obrazu. Autko bede robic (。◕‿‿◕。)
@Intex_Inc: Zwykły tutorial z raspberry ci starczy. Nie pamiętam jak wygląda sprawa z pinami w orange pi ale do takich prostych rzeczy urządzenie nie robi różnicy.
To już chyba nie przez GPIO ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Intex_Inc: Oragne pi nie ma gniazda na osobną kamerę. Mimo wszystko taką bardziej polecam. Kiedyś jak pisałem skrypt fotopułapki to kamera na usb potrafiła mi się wyspać. Testowałem 3 różne. Po za tym na usb na pewno zje ci więcej prądu i te modułowe są dosyć tanie. Tylko też nie wiem