Aktywne Wpisy

SunnO +103
Witam szanowne Mirko.
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
15 minut temu zostałem obdarowany przez System Dystrybucji Kotków. Sąsiedzi znaleźli małą bidę pod moim autem a z racji że jadą na wakacje,nie mieli co z nią zrobić i zadzwonili po mnie. Natomiast ja stwierdziłem że jutro jadę do rodziców to ją przechowam do jutra i tyle. No ale zaczynam się obawiać że jednak będę miał lokatorkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niniejszym otwieram konkurs na imię lub inspirację imienia dla
źródło: 2b110e4039a340ccb1b923b721a1c810
Pobierz
annlupin +15
poprosiłam żeby mie horrory polecili to przyszedł jeden z drugim i mie namawiają dramaty oglądać a ja za słaba psychicznie jestem na takie filmy o życiu prawdziwe ja sobie wolę potwory jakieś pooglądać dla relaksu

Jestem aktualnie w #techbaza, a dokładniej technikum informatyczne, słyszałem różne opinie na ten temat, ale wybrałem. Tak to już chyba jest, że trzeba się przekonać osobiście jakie to jest bagno ( ͡° ʖ̯ ͡°). Mianowicie, nie sądziłem, że osoby, które tam idą mogą całkowicie niczego nie ogarniać. Ze znalezieniem jakiegoś programu w internecie czy instalacją Windowsa mają problem i podejrzewam, że sprzętowo nawet niczego nie dotykali oprócz tego co było na "zajęciach", a o Linuxie dopiero pierwszy raz się w szkole dowiedzieli. Poziom na zajęciach jest bardzo niski i zazwyczaj jest tak, że ja wszystko robię (żeby się nie zanudzić i przejść do robienia czegoś innego) + czasami może 2-3 osoby coś ogarniają na jakimś w miarę sensownym poziomie.
Mam chęci, żeby po skończonej szkole iść na studia, a technikum chyba nie jest nastawione na to, żeby dobrze przygotować Nas do matury, tylko bardziej do egzaminów "zawodowych". Teraz trochę mi szkoda, ale myślałem, żeby przepisać się do liceum i sensownie przygotować do matury. Co o tym sądzicie? ( ͡º ͜ʖ͡º) Studia też w kierunku #it, a to co jest w technikum to z większością rzeczy miałem styczność i po prostu to będzie strata czasu. Wszystko chyba wskazuje na jedno, ale wyraźcie swoje zdanie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#techbaza #techbazaproblems #techbazacontent #licbaza #studbaza #it #kiciochpyta #pytanie #pytaniedoeksperta
1. Przepisać się do liceum na mat-fiz albo mat-inf
2. Po liceum złożyć papiery na infę w jakimś dużym mieście (najlepiej Politechnika, ale nawet jak na jakiś uniwerek się dostaniesz to będzie git, poziom infy na polskich uczelniach to i tak bagno).
3. Na studiach robić wszystko żeby nie uwalić żadnego kursu, wybierać linie najmniejszego oporu (tzn. jak najmniej wymagający prowadzący, specjalności, etc.)
4.
@VoMax: Już nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Poszedłeś na studia?