Aktywne Wpisy

SynMichaua +5
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
Pobierz
SynMichaua +34
Mireczki, nie ruchacie nie dlatego, że macie 172 cm i brzuszek z kebaba.
Gość z Pruszkowa, 166 cm, siwy spawacz, wygląda jakby silniejszy podmuchu wiatru mógł go przewrócić, wkręcał kobietom, że jest hrabią z Hiszpanii i na zamek nad Loarą i one w to wierzyły.
Wy nawet nie potraficie wkręcić dziewczynie, że macie więcej niż jeden ręcznik w łazience.
Problem nie w wyglądzie, tylko w tym, że mental macie jak ziemniak w piwnicy.
Spawacz robił kliniki
Gość z Pruszkowa, 166 cm, siwy spawacz, wygląda jakby silniejszy podmuchu wiatru mógł go przewrócić, wkręcał kobietom, że jest hrabią z Hiszpanii i na zamek nad Loarą i one w to wierzyły.
Wy nawet nie potraficie wkręcić dziewczynie, że macie więcej niż jeden ręcznik w łazience.
Problem nie w wyglądzie, tylko w tym, że mental macie jak ziemniak w piwnicy.
Spawacz robił kliniki
źródło: IMG_4552
Pobierz

Mimo wszystko nie czuję się zaspokojony tą odpowiedzią tym bardziej, że oni nie widzą w tym problemu - a mój główny zarzut czyli faktycznie wykorzystywanie KOSZA NA SMIECI DO PRZENOSZENIA ŻYWNOŚCI się potwierdził i okazał się normą w sieci Multikino.
Napiszę do producenta kosza na śmieci z jak pozyskanych tworzyw jest wyprodukowany ten kosz oraz czy może mieć jakikolwiek kontakt z żywnością - tym bardziej ciepłą (bo taki popcorn jest przenoszony).
Jak ktoś również jest ciekaw tak jak ja - zawołam plusujących ten wpis gdy tylko otrzymam odpowiedź.
#oswiadczenie #kino #film #jedzenie
źródło: comment_GGJCuBtBRNXlcrH9eA2kctP9GCfpSKML.jpg
Pobierz@Fishuur: kolega nie zrozumiał, to kolega przeczyta jeszcze raz. Niekoniecznie coś co zostało wyprodukowane do przechowywania śmieci może nadawać się do przechowywania ciepłych produktów do spożycia
@nadkomisarzmagister, @DziobakApokalipsy_, @Jestem_tu_nowy - zachęcam do przeczytania jeszcze raz ;)
Sznuję i liczę na zawołanie po odpowiedzi od producenta
@ZmutowanaFrytkownica: zależy do czego producent przewidział to metalowe wiaderko - bo jeśli do przenoszenia węgla to tak niezbyt
PP-H - fizjologiczna obojętność oraz możliwość kontaktu z żywnością
Ale na dnie nie ma kieliszka i widelca (ikonki) więc sprawa dyskusyjna.
Komentarz usunięty przez autora
Materiały
Tworzywo polipropylenowe
@Lapidarny: