Wpis z mikrobloga

@ravenking: szukam akurat sprzętów agd do mieszkania. Wiem, że niby to czyszczenie to ściema, się wszedłem wczoraj z ciekawości i jest całkiem fajna zmywarka boscha za 1399. Myślę sobie fajnie, ale sprawdzę w innym sklepie ten model, Avans standardowa cena 1111 zł. No i tyle zobaczyli moje pieniądze, innych sprzętów też tam nawet nie będę sprawdzał
@Jeffrey_M byłem świadkiem rozmowy nt marketów. Każdy market budowlany wysyła co x dni szpiegów żeby spisać ceny i dogrywaja swoje pod ich strategie. W internecie to jeszcze prostsze jest
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Docnt: I dobrze. Jeśli chodzi o sprzedaż to jak w każdym markecie wszystko super i pięknie. Natomiast ewentualny proces reklamacyjny to porazka na calej lini. Nigdzie nie spotkalem sie z gorszą obsługą reklamacji niz tam.
@paziu: Przeczytales o czym pisal szymek? O jednym systemie pozycjonujacym ceny dla wszystkich sklepow. Szymek odniosl sie do postu w ktorym Jeffeey pisal o branzy i wymienil vobis, xkom, media markt, euro rtv agd. Jeden system dla calej branzy aby kazda siec cos zarobila nie istnieje.
Wy chyba macie problem z czytaniem ze zrozumieniem.