Wpis z mikrobloga

Witam, mam taki problem... Na jakiejs tam grupce umowilem sie z chlopem na sprzedaz kosy do cs go. Wystawilem przedmiot na allegro, w aukcji poprosilem o podanie trade linku w wiadomosci do sprzedajacego. Wszystko pieknie, chlop kose zakupil, hajs zaplacil. A teraz problem z wysylka... Gdy wysylam kose na podany trade link oferta z automatu jest anulowana, malo tego pojawia sie kolejna oferta do akceptacji w telefonie ale na inne konto steam. Ktos mial podobny problem lub wie jak go rozwiazac? Nie mam ochoty potem sie tlumaczyc na allegro czy gdzies indziej ze kosy nie wyslalem. Jedyna sensowna opcja jest chyba zwrot pieniedzy i pozegnanie sie z tym osobnikiem. Co sadzicie ?
#csgotrade #csgo
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iMarek22: Nie jest, ale jak juz mowilem wysylajac oferte do obojetnie jakiej osoby dzieje sie to samo, moja oferta odrzucana, a w jej miejsce pojawia sie oferta do konta co podalem wyzej. Nick jak i avatar zmieniony
  • Odpowiedz
@rosiek64: Resetuj api, sprawdź czy w przeglądarce nie ma jakiegoś syfu zainstalowanego, w windowsie to samo.
Ewentualnie z aplikacji na telefonie wysłać ofertę, ale reset api przede wszystkim.
  • Odpowiedz
@donOGR: Tak jak mowisz, mlody musi miec jakis syf na kompie, bo gdy resetuje api przez chwile jest okej, tzn. ze oferta leci tam gdzie chce i moge ja akceptowac na telefonie. Po okolo minucie znow dzieje sie to samo, oferta odrzucana a w jej miejsce nowa do fake konta.
  • Odpowiedz
@donOGR: Przez komputer tez oferta wisi kolo tej minuty i moga ja akceptowac, ale chce mlodemu to ogarnac zeby nie bylo wiecej takich jaj... No chyba ze znow cos kliknie czy pobierze :D
  • Odpowiedz
@rosiek64: Tak jak pisalem, mlody mozliwe ze logowal sie na jakas scam strone ze skrzynkami itp. i przechwycili api konta. Musisz siasc i pozmieniac wszystkie dane na koncie, lacznie z adresem mailowym. Nigdy nie wiadomo co zostalo wykradzione. Dogadaj sie z kupujacym na allegro ze jest taka sytuacja i czy moze poczekac az ewentualna blokada steam (ktora moze sie pojawic po zmianie danych) sie skonczy. Ewentualnie zwroc kase, popros o
  • Odpowiedz
@mientka_guma: Skin wlasnie przed chwila przekazalem, komputer mu wyczyscilem, poki co jest wszystko okej. A co do meila to tez mu mowilem aby zmienil na wszelki wypadek. Jeszcze raz dzieki za wszelka pomoc ;)
  • Odpowiedz