Wpis z mikrobloga

Witam, mam taki problem... Na jakiejs tam grupce umowilem sie z chlopem na sprzedaz kosy do cs go. Wystawilem przedmiot na allegro, w aukcji poprosilem o podanie trade linku w wiadomosci do sprzedajacego. Wszystko pieknie, chlop kose zakupil, hajs zaplacil. A teraz problem z wysylka... Gdy wysylam kose na podany trade link oferta z automatu jest anulowana, malo tego pojawia sie kolejna oferta do akceptacji w telefonie ale na inne konto steam. Ktos mial podobny problem lub wie jak go rozwiazac? Nie mam ochoty potem sie tlumaczyc na allegro czy gdzies indziej ze kosy nie wyslalem. Jedyna sensowna opcja jest chyba zwrot pieniedzy i pozegnanie sie z tym osobnikiem. Co sadzicie ?
#csgotrade #csgo
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rosiek64: to poproś tego typa co kupił żeby zrobił nowy tradelink bo masz problem z tym, tam gdzie jest tradelink normalnie to pod spodem jest przycisk 'create new tradeurl' i wtedy sprobuj
  • Odpowiedz
@iMarek22: Moze i masz racje, z tym ze potem chlop to moze wykorzystac ze nie otrzymal kosy. Zalozy mi spor na allegro i bede sie pozniej musial meczyc aby to wyszlo na moja korzysc.
  • Odpowiedz
@mientka_guma: Teraz mi on wyslal oferte na steam poprzez "wyslij oferte wymiany" i ta sama sytuacja. Pokazuje ze oferta odrzucona i otrzymuje kolejna oferte z innego konta steam o tej samej nazwie
  • Odpowiedz
@rosiek64: Zaproś go znajomych na steam. Jak zaakceptuje, klikasz na niego na liście znajomych: wyślij ofertę wymiany i wtedy on musi przyjąć, jak tego nie zrobi to scam 100%.
  • Odpowiedz