Wpis z mikrobloga

Kiedyś stwierdziłem, że jak jeżdżę wolno, to czasem zdarzy mi się jakaś taka sytuacja podbramkowa... ( ͡° ͜ʖ ͡°) nawet jeden ziomek ze #zlotmotomirko przyznał mi rację, że nie wolno jeździć wolno ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dane:
prędkość dozwolona na tym odcinku: 70km/h
moja prędkość: niewiele wyższa

Kamera trochę oszukuje, w rzeczywistości było tak blisko, że poczułem ciepło na prawej nodze :)

#motocykle no i w sumie to #rzeszow
barteck - Kiedyś stwierdziłem, że jak jeżdżę wolno, to czasem zdarzy mi się jakaś tak...

źródło: comment_PGXOxwAvO0OCFZErBVLvI7I4frWZxkHc.gif

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@barteck: uważam że nie wina leży po obu stronach , ponieważ zmieniałeś pas w momencie kiedy samochód już się włączał do ruchu, a z drugiej strony kierujący samochodem nie zachował szczególnej ostrożności
  • Odpowiedz
@Koziol666: @Chrystus: pas zmieniałem ze względu na toyote czerwoną a tego z prawej zobaczyłem, jak już ruszył... rozumiem, że mógł mnie nie widzieć, bo zmieniłem pas a po drugie wcześniej zasłaniał mnie ten dostawczak. Gość wyjeżdżając już nie patrzył, chyba się zdziwił jak go minąłem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Gdybym z---------ł, to by mnie tam już dawno nie było (ʘʘ)
Zauważ że jadę praktycznie jak pozostali
  • Odpowiedz
Gdybym z---------ł, to by mnie tam już dawno nie było (ʘʘ)

@barteck: Albo byś się wbił w jedno z tych aut ;).

Zauważ że jadę praktycznie jak pozostali

Tylko pozostali mając pecha w takiej sytuacji, będą potem szukali w googlu "passat b5 zderzak cena", a ty "boston dynamics protezy" ;).
  • Odpowiedz