Aktywne Wpisy
blinkarA +18
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

vieniasn +32
jakie macie swoje małe marzenie

Teraz muszę znaleźć wolną chwilę zeby przetstować :) całe szczęście święta incoming ( ͡º ͜ʖ͡º)
Mam jednak kilka pytań:
- kilka kodu w 1 domu może hulać na tej samej playliście ?
- co jeśli równolegle odpalę ta playlistę w domu i na telefonie lub po prostu z innej lokalizacji (inne IP) ?
- czy konieczny jest #vpn ? Jeśli tak to co polecacie w rozsądnej cenie ?
Możesz używać na różnych urządzeniach ale nie w tym samym czasie, chyba, że masz wykupioną listę z opcją na multi.
Vpn nie jest potrzebny.
Siptv jest darmowy na 7 dni więc nie wiem co ty tam wykupiłeś.
Skąd masz m3u listę?
Jak chcesz odtwarzać na więcej niż na jednym urządzeniu w tym samym czasie to pisz do tego u kogo kupiłeś listę.
Dodam tylko, że siptv program rejestrujesz (kupujesz) na adres mac urządzenia na którym będziesz używał.
Więc generalnie będzie on przypisanny tylko do np. tv
Tak jak kolega wyżej napisał najczesciej dostawcy zastrzegaja sobie w jednym momencie używanie listy tylko na jednym urządzeniu.
A "kodu" możesz mieć zainstalowane na ilu chcesz.
Nawet nie znałem tego dostawcy, ok..
@johnmorra
Tak miałem na myśli dostawcę. To pierwszy z brzegu jakiego znalazłem. Macie coś godnego polecenia ?
Do rejestracji potrzebne zaproszenie
https://bestm3u.pro/register?referer=7a0ede25-0ca5-11ea-85dd-0050563e12ca