Wpis z mikrobloga

W końcu zabrałem się żeby sprawdzić cale to #iptv na własnej skórze. Zainstalowałem #kodi , wtyczkę i kupiłem 7 dni dostępu do #siptv.
Teraz muszę znaleźć wolną chwilę zeby przetstować :) całe szczęście święta incoming ( ͡º ͜ʖ͡º)

Mam jednak kilka pytań:
- kilka kodu w 1 domu może hulać na tej samej playliście ?
- co jeśli równolegle odpalę ta playlistę w domu i na telefonie lub po prostu z innej lokalizacji (inne IP) ?
- czy konieczny jest #vpn ? Jeśli tak to co polecacie w rozsądnej cenie ?
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@withoutSmallGarden:
Możesz używać na różnych urządzeniach ale nie w tym samym czasie, chyba, że masz wykupioną listę z opcją na multi.
Vpn nie jest potrzebny.
Siptv jest darmowy na 7 dni więc nie wiem co ty tam wykupiłeś.
Skąd masz m3u listę?
  • Odpowiedz
@withoutSmallGarden: Od którego dostawcy? Chociaż w sumie to nie istotne.
Jak chcesz odtwarzać na więcej niż na jednym urządzeniu w tym samym czasie to pisz do tego u kogo kupiłeś listę.
Dodam tylko, że siptv program rejestrujesz (kupujesz) na adres mac urządzenia na którym będziesz używał.
Więc generalnie będzie on przypisanny tylko do np. tv
  • Odpowiedz
@ashmedai: hmm, siptv tutaj masz na mysli program czy dostawce telewizji?

Tak jak kolega wyżej napisał najczesciej dostawcy zastrzegaja sobie w jednym momencie używanie listy tylko na jednym urządzeniu.

A "kodu" możesz mieć zainstalowane na ilu chcesz.
  • Odpowiedz
@withoutSmallGarden za cene isat co ci kolega wyżej poleca a nawet taniej bo 10euro masz wszystkie polskie i zagraniczne kanaly od kkz service(ten sam co ty masz chyba tylko ze taniej)Do samych polskich lepiej juz tele wziac bo tylko 3 euro
  • Odpowiedz