Wpis z mikrobloga

@Hatsuban: też nie kumam. U mnie różowa sama sobie wybrała, bo ja się nie znam i padło na całkiem fajny pierścionek srebro z topazem na Wolinie (jesteśmy odtwórcami i mamy tam stoisko z podpłomykami). Kosztował chyba 150 zł. Nie o cenę chodzi, a o symbol (na pierścionek za 10k też mnie byłoby stać, ale po co przepłacać jak ma się podobać).
  • Odpowiedz
@wojniz: słyszałeś, że porządny pierścionek zaręczynowy powinien kosztować 3 pensje? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
mój kolega kupił kilka miesięcy za 600 zł i kobieta zadowolona.
Inny z---------ł na kredyt za 5000 zł, a baba i tak mu robi ciągle jazdy o byle g---o.
  • Odpowiedz
@sralpies: >słyszałeś, że porządny pierścionek zaręczynowy powinien kosztować 3 pensje? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie. Za to słyszałem, że masz problemy z czytaniem¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Hatsuban Netflix, serial wyjaśniamy: diamenty. Najlepsza akcja marketingowa świata, przy okazji polecam jeśli cię interesuje jak stworzyć popyt i dobra luksusowe
Edit: nie czytałam komentarzy, ale już nie usuwam ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
U mnie różowa sama sobie wybrała, bo ja się nie znam i padło na całkiem fajny pierścionek srebro z topazem na Wolinie (jesteśmy odtwórcami i mamy tam stoisko z podpłomykami). Kosztował chyba 150 zł. Nie o cenę chodzi, a o symbol (na pierścionek za 10k też mnie byłoby stać, ale po co przepłacać jak ma się podobać).

@Hauleth: Szanuję mocno takie podejście :)
  • Odpowiedz