Aktywne Wpisy
Habebok +26
Hejka Mircy i Mirabelcy!
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
Przygarnęliśmy z dziewczyną takiego małego kotka i zastanawialiśmy się nad imieniem dla tego stwora, wiec chętnie wysłuchamy waszych propozycji!
Wybierzemy prawdopodobnie imię, które zdobędzie najwięcej plusów i nie będzie zbyt wulgarne! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niestety nie mam 10 czekolad do przecięcia dla zwycięzcy... (
mickpl +303
Przejżałem tik-toki, płacze, twittera i chciałbym zapytać o której dokładnie wjeżdżają do nas ci Rosjanie, bo chciałbym się jeszcze spakować.
#usa
#usa
#zwiazki #kiciochpyta #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
@Hatsuban: Marketing i kreacja potrzeb
@Hatsuban: no i co że go stać, skoro i tak w c--j przepłacił? I jest tym mitycznym "programistą", czyli stać go na wszystko xD
Sam też koduje, ale bycie dumnym że jest się programistą, to dla mnie kopalnia beki. Zawód jak zawód.
No ale do tego trzeba mieć fantazję, jakiej w Polsce trudno uswiadczyc, za długo zylismy w niewoli, biedzie i ucisku, zmuszeni do wiecznego kombinowania i zaciskania pasa, oglądamy każdy grosz dziesięć razy
Poza tym to nie odpowiada na moje pytanie jaki interes w tych pierścionkach mają faceci