Wpis z mikrobloga

@acctim: nosz kurna. Trzeci raz widzę to zdjęcie i trzeci raz zastanawiam się gdzie to. i nie wiem :)

echh staroza. a podobno wspomnień nikt nie odbierze. no chyba że Alzheimer. i potem będzie ze "umarł na starość. tylko młodo" (#pdk, ciekawe kto wie skąd ten tekst :-) )
  • Odpowiedz
@totalski: podpisane bylo sienkiewicza, budki pamietam ale ze tam bylo ristorante to nie
99% to jest rog sienkiewicza i lipowej - na gorze masz napis "empik"
zastrzegam ze pamietam to miejsce po budkach telefonicznych a teraz sam mam watpliwosci
  • Odpowiedz
@MegaZU0: no jest, raczej, tylko tych schodow nie widac
ale jest napis klub miedzynarodowej prasy i ksiazki no to przeciez to mogl byc caly budynek w latach 70tych a to ze chyba nie ma takiego dziada ktory pamieta empik do ktorego sie wchodzilo z tamtej strony to juz inna sprawa
  • Odpowiedz
@acctim: shcodki były po środku budynku, pamiętam, że w tych budkach były płyty lub muzyka, i nie jestem pewny czy potem tej budki nie przenieśli pod rocha gdzie później była dostępna muzyka. Niestety '89 nie pozwala mi pamiętać informacji sprzed '95.
  • Odpowiedz
@MegaZU0: ty jest mozliwe, pamietam to miejsce jak z czarno bialego zdjecia XD klimaty jak w prezydim pzpr i takich miejsc do ktorych sie nigdy nie chodzilo takze w latach 90tych tez tam nie bywalem
  • Odpowiedz